Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PET SAOBRAĆAJNIH NESREĆA

Poginula dva pešaka!

Autor: Tanjug | 22.12.2012 - 08:26:00h | Komentara: 0

Dva pešaka poginula su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Batajničkom drumu u Zemunu, izjavila je jutros za Tanjug portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Saobraćaj

Dva pešaka poginula u saobraćaju! | Foto ilustracija: foter.com

Nesreća se dogodila oko šest sati, kada je automobil u kojem su se nalazile četiri osobe ''pokosio'' pešake, nakon čega je vozač pobegao sa lica mesta.

Zbog prirode povreda nisu mogle da se konstatuju godine nastradalih, osim da je reč o jednom starijem i jednom mlađem muškarcu, a njihova smrt je konstatovana na licu mesta, rekla je Macura.
Tri osobe koje su se nalazile u automobilu zadobile su lakše povrede glave i odvezene su u Urgentni centar. Pored toga, u Beogradu se tokom noći dogodilo još četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, od kojih dve teže. U nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra u 2.45, muškarac (32) zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar.
U nesreći koja se dogodila u skoro isto vreme na Surčinskom putu povređen je muškarac istog godišta koji je zadobio povredu ramena i prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zemun.
U Ulici braće Gavrajić u Boljevcima oko 3.30 povređena su dva muškarca - jedan star 19 godina zadobio je povredu ledja, a drugi, star 24 godine, povredu glave, oka i ramena. Oko 5.15 u Batajnici, u Ulici Sevastokratora Dejana, teško je povredjena muška osoba stara oko 19 godina u svojstvu vozača, koja je zatečena van kola, iz kojih je verovatno ispala jer se automobil navodno prevrnuo. Ta osoba je pronađena u konfuznom stanju, nestabilnog pulsa i pritiska i sa razderotinom glave, a druga osoba, putnik, takođe muška osoba stara 19 godina, u istoj nesreći zatečena je nestabilnog pulsa i pritiska, konfuzna, sa istegnućem vrata, navodno u alkoholisanom stanju.
Obe osobe su prevezene u Urgentni centar. Hitna pomoć je u toku noći obavila ukupno 128 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu, dok je za 24 sata obavljena 261 intervencija, od kojih su 64 bile na javnom mestu.
U toku jučerašnjeg dana dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, a Hitnoj pomoći su se najčešće javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP