Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SUDAR BICIKLA I MOTORA

Poginula žena u Požarevcu!

Autor: G. V. | 14.04.2014 - 13:28:00h | Komentara: 0

– Nataša Đ. (44) iz Glogonja kod Pančeva, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju popodne dogodila u blizini benzinske pumpe "Atlantik" kod Požarevca.

Nataša se, sedeći na motoru iza svog supruga Dejana Đ. (41), pripadnika Uprave za obezbeđenje ličnosti pri MUP-u Srbije, tada van dužnosti, vraćala iz Velikog Gradišta, nakon velikog skupa bajkera. -

U jednom trenutku, biciklista ispred njih, Zlatibor S. (55) iz Ćirikovca, krećući se od Velikog Gradišta ka Požarevcu, nepropisno je skrenuo levo, želeći da pređe na plato benzinske pumpe.

Pošto je već krenuo da ga obilazi, Dejan Đ. je svojim motorom marke «honda», udario u zadnji deo bicikla, nakon čega su svi popadali na asfalt – kažu u istrazi. Nataša je hitno prevežena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je u 16 sati konstatovana njena smrt.

Njen suprug zadobio je prelom nosa, dok su biciklisti utvrđeni potres mozga i prelom potkolenice. Nakon uviđaja, naložena je obdukcija tela nastradale žene, kako bi se ustanovio tačan uzrok njene smrti. Utvrđeno je da je Dejan Đ. vozio «hondu CBR 900", čija je registracija istekla 24. januara ove godine i da je on njome upravljao bez dozvole. Protiv bicikliste policija je podnela krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP