Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Poginuo kada je autom udario u kamion!

Autor: Blic | 04.11.2014 - 08:50:00h | Komentara: 0

Vozač automobila marke "fijat punto" poginuo je sinoć u 19.15 kada se vozilo kojim je upravljao sudarilo sa kamionom na Obilaznici oko Beograda kod motela "1000 ruža", saznaje "Blic".

Hitna pomoć

Hitna pomoć | Foto: Dejan Živančević

Do nesreće je došlo kada je vozač "fijat punta" beogradskih registarskih tablica, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa kamionom marke "Skania", kojim je upravljao Janković Milivoje.
Od zadobijenih povreda vozač automobila je preminuo na licu mesta.
Zbog ove nesreće, saobraćaj je bio obustavljen u oba smera oko tri sata.
Tokom noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih udesa u kojima je jedna osoba poginula, a 11 lica je povređeno, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Pet osoba je povređeno u udesu koji se dogodio oko 02.50 časova na uglu ulica Bulevar Mihajla Pupina i Trešnjinog cveta, istakla je portparol Hitne pomoći.
Mladić star 20 godina zadobio je razderotinu glave i povredu grudnog koša, muškarac star 28 godina povredu glave, a treći muškarac star, takođe, 28 godina povrede glave i leve potkolenice, rekla je Macura.
Muškarac star oko 25 godina zadobio je povredu glave i leve potkolenice, a muškarac star oko 28 godina povrede glave, vrata i slabinskog dela kičme, navela je Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar.
Dve osobe povređene su u udesu oko 20.55 časova na uglu ulica Cvijićeva i Jaše Prodanovića. Muškarac star 64 godine zadobio je povredu grudnog koša, dok je ženska osoba stara oko 25 godina zadobila potres mozga, kazala je Macura.
Dve osobe su povređene u udesu oko 23.10 časova u Ustaničkoj ulici. Muškarac star oko 70 godina zadobio je povredu grudnog koša, a žena stara 55 godina razderotinu slepočnog dela glave, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.
Muškarac star oko 30 godina je u udesu oko 19.30 časova na uglu ulica Jove Ilića i Bulevar oslobođenja zadobio povredu slabinskog dela kičme, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.
Muškarac star 37 godina, vozač motocikla, u udesu oko 21.35 časova u Ulici Maksima Gorkog ispred broja 34 zadobio je povredu celog tela, a prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 150 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP