Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LANČANI SUDAR KOD TUNELA STRAŽEVICA

Poginuo mladić, povređena beba

Autor: E. Sadiku | 19.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dvadesettrogodišnji Svetozar P. je poginuo, a desetomesečna beba, njena majka i još tri osobe zadobili su povrede u teškoj saobraćnoj nesreći u sudaru tri automobila i tegljača “Beograd puta” na izlazu iz tunela Straževica.

Stradao vozač u „opel astri“

Stradao vozač u „opel astri“

U lančanom sudaru nastradao je vozač automobila “opel astra” koji se sudario sa tegljačem preduzeća “Beograd put”, a nakon toga na njih su naleteli najpre “sitroen ksara”, u kojoj su bili majka i njena desetomesečna devojčica, a zatim i “tojota”, čiji vozač, nije povređen. Oba automobila imaju borske registarske oznake.


Nesreća se dogodila juče oko 9.10 na obilaznici oko Beograda, u delu od Orlovače ka Resniku na oko 500 metara ispred tunela Straževica.
Desetomesečna beba je prebačena u Dečju kliniku u Tiršovoj i kako smo saznali nema ozbiljnih povreda. Povređeni vozač kamiona i njegova dva saputnika i majka devojčice su prevezeni u Urgentni centar, gde su im konstatovane lakše povrede. Prema rečima očevidaca, nesreća se dogodila kada je vozač “opel astre” Svetozar P. krenuo da obilazi “sitroen ksaru” i nije stigao na vreme da se vrati u svoju traku.

Majka i beba prebačeni u bolnicu

Majka i beba prebačeni u bolnicu


- Udarac je bio strahovit. Iz “opela” je bukvalno izleteo motor, a tegljač se nakrivio i ušao je u suprotnu traku. Na taj tegljač, koji se iskrenuo od siline udarca, naleteo je automobil “sitroen ksara”. A zatim je naletelo i treće vozilo marke “tojota”, ali na svu sreću u njemu nije bilo povređenih osoba - ispričao je jedan od očevidaca nesreće.

Prema njegovim rečima, brzo su regovali policija i lekarske ekipe, kao i kolega povređenih iz tegljača firme “Beograd puta”.

-Dok je trajao policijski uviđaj, vozaču kamiona “Beograd puta” je pozlilo. On se onesvestio, a kolege su odmah odvezli u bolnicu - kaže naš sagovornik. Takođe po rečima našeg sagovornika morali su da intervenišu i vatrogasci koji su sekli “opel” kako bi izvukli telo nastradalog Svetozara P. Uviđaj su izvršili tužilac i istražni sudija i saslušali svedoke, a tek nakon veštačenja znaće se uzrok nesreće.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP