Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Povela sina da vidi brata, pa stradali u povratku kući

Autor: Biljana Nenković | 27.05.2013 - 23:26:00h | Komentara: 1

Topola je danas zanemela od bola zbog gubitka troje njihovih sugrađana sa Oplenca, koji su smrtno stradali u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori na putu Žabljak-Šavnik. U sudaru dva automobila, u nedelju uveče, na licu mesta poginuli su doktorka Nada Kakašić (54), njen mlađi sin Marko Ignjatović (25) i njegova devojka Neda Popović (26). U nesreći su povređeni Nadina rođena sestra Biljana Jovović (41) i njen suprug Zoran (44), koji su bili s njima u automobilu.

„Fijat“ je prešao u suprotnu traku

„Fijat“ je prešao u suprotnu traku | Foto: Vijesti

Njihov „fijat“ i „pasat“ nikšićke registracije sudarili su se kod tunela Ivica. Vozač „pasata“ Milenko Ćosović (31) teško je povređen i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Podgorici.


Vatrogasci spasavaju preživele putnike

Vatrogasci spasavaju preživele putnike | Foto: Vijesti

Smilja Kakašić iz Topole, doktorkina strina, kaže za „Alo!“ da je Nada sa mlađim sinom Markom krenula u subotu u Dubrovnik da poseti starijeg sina Vladu, koji radi na brodu. Sa njima je pošla i Markova devojka Neda Popović.


Nesreća

Nesreća | Foto: Vijesti

- Nadin stariji sin Vlada već drugu sezonu radi na brodu. Bio je tu do pre mesec dana i ponovo je otišao. Zvao ih je u Dubrovnik da se vide. Ne znamo mnogo detalja, osim sa televizije. Stradali su kada su se vraćali kući. Vlada je obavešten o smrti majke i brata i prvo će otići u Crnu Goru po njihova tela - kaže strina Smilja, dok u kući u kojoj je živela Nada, u naselju Ljubeselo, juče nije bilo nikog.


Nada Kakašić

Nada Kakašić

Porodica Nede Popović juče nije imala snage da bilo šta kaže. Otac Vića, majka Vesna i dvojica mlađe braće blizanaca od bola zbog tragičnog gubitka ćerke i sestre nisu imali snage bilo šta da kažu. Kako saznajemo u Topoli, Neda i Marko su dugo bili u vezi. Oboje su radili u kafiću „M“ u centru Topole. I njihov gazda Milan Vuković juče je jedva smogao snage da kaže koju reč dok je stajao ispred zatvorenog kafića.


- Znam da su planirali da žive zajedno i da se venčaju. Bili su dobra i nasmejana deca. Mnogo mi je teško, verujte, kao da su moji. Ubeđivali su me da im dam dva dana slobodno da idu u Dubrovnik... I eto, nisu se vratili. Neda je upisala i višu poslovnu školu, dala nekoliko ispita, borila se i pomagala roditeljima - ispričao nam je juče Zoran.

Neda Popović i Marko Ignjatović

Neda Popović i Marko Ignjatović

Nada Kakašić je bila iz Sremske Mitrovice, a u Novom Sadu je završila Medicinski fakultet i specijalizirala opštu medicinu. Dugo je bila direktorka Doma zdravlja u Topoli. Bila je samohrana majka. Marko je završio gimnaziju.

Stariji sin preuzima tela

Nadina rodbina u Topoli još uvek ne zna tačan datum i mesto sahrane. Čekaju da se završi obdukcija i da stariji sin Vlada preuzme tela u Crnoj Gori.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 28.05.2013 09:54h

    Koliko ja vidim njihof fiat je prešao na levu stranu puta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP