Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOĆ U BEOGRADU

Povređeno šest osoba u četiri saobraćajna udesa!

Autor: Beta | 30.03.2014 - 09:30:00h | Komentara: 0

Tokom prošle noći u Beogradu, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba povređeno, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Pokrivalica saobraćajka

Vozač motora (27) zadobio je tupe povrede grudnog koša, desne potkolenice i desnog ramena u udesu koji se dogodio sinoć oko 20 časova u Bulevaru oslobođenja kod stadiona "Marakana", kazala je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Ona je dodala da je u ulici Majke Jugovića ispred broja dva u Batajnici, sinoć u 23.25 časova došlo do saobraćajnog udesa u kome je muškarac star 30 godina zadobio potres mozga i tupe povrede grudnog koša i koji je prebačen na Urgentni centar.
Dve osobe su povređene u 00.46 u ulici Dimitrija Tucovića ispred broja 49, kada je u saobraćajnom udesu žena (43) doživela povrede levog ramena i šake dok je muškarac star 32 godine zadobio tupe povrede desne podlaktice i desne natkolenice. Povređeni su prebačeni na Urgentni centar.
Jutros u 4.10 žena stara 33 godine zadobila je rasekotinu čela a muškarac (39) tupu povredu glave nakon udesa koji se dogodio u ulici Savski trg bb.
Medju hroničnim bolesnicima, najviše problema tokom noći su imali oni koji pate od hipertenzije i bronhijalne astme, kazala je Macura i dodala da su ekipe Hitne pomoći intervenisale 98 puta, od čega je 21 intervencija bila na javnim mestima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP