Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RODITELJI U ŠOKU NAKON POGIBIJE DEVOJČICE

Pre tragedije, roditeljima se javila da kreće kući!

Autor: R. K. | 27.04.2014 - 08:15:00h | Komentara: 8

“Ne pitajte me ništa... Ovo je velika tragedija. Anđela je bila divno dete. Roditelji su u strašnom stanju, ne mogu da dođu sebi”, kroz suze, uz vidan napor, prozborila je juče za “Alo!” Stanka, tetka dvanaestogodišnje Anđele Veličković, koju je u petak, oko 20 časova, na Pančevačkom putu, dok je za pešake bilo zeleno svetlo na semaforu, pokosio M. Đ. (25) vozeći sumanutom brzinom ka Beogradu.

Upalila sveće: Tetka Stanka

Upalila sveće: Tetka Stanka | Foto: Dejan Živančević

Tetka Stanka je juče, oko 14 časova, izašla na mesto nesreće da zapali sveću. Bandera u blizini pešačkog prelaza na kojem je Anđela poginula već je bila ukrašena cvećem u spomen na tragično ugašen život devojčice. U crnini, sa suzama na licu, ispričala nam je da se devojčica kobne večeri vraćala iz škole “Oslobodioci Beograda” iz popodnevne smene, kada je na nju, na pešačkom prelazu, velikom brzinom naleteo crveni BMW.


- Poslednji put se sa roditeljima čula pre nego što je krenula kući. Možete da zamislite kako se sada osećaju - dodaje nesrećna žena.

Tetka Stanka

Tetka Stanka | Foto: Dejan Živančević

U kući porodice Veličković juče se okupila rodbina. Muklu tišinu prekidao je tek poneki jecaj. Dok je nekoliko rođaka sedelo na terasi, roditelji i brat devojčice bili su u kući.


- Anđelin stariji brat je u šoku, oca smo jedva smirili, majka ne zna za sebe - rekao nam je jedan od rođaka.

Podsetimo, automobil kojim je upravljao M. Đ. devojčicu je bacio nekih 25 metara. Iako su vidljivi tragovi kočenja, vozač se nije zaustavio na mestu nesreće, već se tek sat kasnije predao policiji u MUP-u Palilula. Prema rečima očevidaca, devojčica je ulicu prelazila regularno, dok je na semaforu bilo zeleno svetlo za pešake.

Knjige ostale razbacane po ulici

Knjige ostale razbacane po ulici | Foto: M. Perić

Na mestu nesreće, pored beživotnog i unakaženog tela deteta, na putu su bili razbacani udžbenici i sveske. Majka devojčice nekoliko puta se onesvestila, ali je odbijala da uđe u vozilo. Kako “Alo!” saznaje, vozaču M. Đ. određen je pritvor od 48 sati.

Poslednji komentari
  • Miloš Vreme: 27.04.2014 09:23h

    Ja bi njega na raslrsnicu pa po njemu

  • sudija Vreme: 27.04.2014 10:18h

    Da ne bude opet kao u slucaju Mitrovica, mozda je ipak bilo crveno. Na Zapadu. je pjesak neprikosnoven na prelazu I ako Ga neko pogazi na prelazu smatra se kao ubistvo sa umisljajem. Tu ne igra nikakvu ulogu ni semafor ni brzina. Tako treba da je u Srbiji jer je ova bahatost vozaca prevrsila svaku granicu.

  • Ludi ja Vreme: 27.04.2014 11:19h

    Jad i beda naseg zakonodavstva,zato sto zakonima dva arsina ,za siromasne koje deru na sve moguce nacine,i za bogate,krimose ,i mamine itatine mezimce koje svi pozdravljaju i ne obracaju paznju na njih

  • dejan Vreme: 27.04.2014 13:43h

    Smrtna kazna je zakon!!!!!

  • Daniel Vreme: 27.04.2014 14:42h

    Ova targedija ide na adresu Mitrovica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP