Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPAD

Razderali mu
glavu mačetom

Autor: Tanjug | 09.11.2012 - 07:36:00h | Komentara: 0

Muškarac star oko 44 godine povređen je u tuči na uglu ulica Valjevskog odreda i JNA u Borči noćas nešto posle jedan sat nakon ponoći, rekla je Macura.

On je zadobio povrede nanete mačetom, razderotinu glave, posekotinu i prelom skočnog zgloba, posekotine ruke i prelom prsta na ruci i prevezen je u Urgentni centar.

pokrivalice

Nemirna noć u Beogradu | Foto: Kostadin Kamenov (ilustracija)

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, dok je jedno lice ozleđeno u tuči, izjavila je portparol Hitne pomoći dr. Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio u Ulici Stevana Filipovića u Železniku muškarac star 29 godina vozač zadobio je povrede glave i grudnog koša i prevezen je neurohirurgu i grudnom hirurgu u Urgentni centar, kazala je Macura.
Muškarac star oko 24 godine, motociklista, zadobio je povrede glave i potkolenice u saobraćajnom udesu koji se dogodio u Ulici Cara Nikolaja i prevezen je neurohirurgu i ortopediju u Urgentni centar.
U saobraćajnom udesu na uglu ulica Ruzveltove i Mije Kovačevića žena od oko 68 godina zadobila je povrede glave i grudnog koša i prevezena je neurohirurgu u Urgentni centar.
Žena stara oko 41 godinu je u saobraćajnom udesu u Ustaničkoj ulici, kao pešak je zadobila povredu podlaktice i prevezena je ortopedu u Kliničko bolnički centar Zvezdara.
Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a pomoć lekara su od hroničnih bolesnika najčešće tražili astmatičari, navela je Macura.
Ona je savetovala adekvatno oblačenje, nošenje bočice sa vodom, provetravanje prostorija u kojima se boravi, uzimanje vitamina i oprez u saobraćaju, i poručila vozačima da ne piju kad voze.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP