Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HAPŠENJE U GRČKOJ

S bokserima uhvaćena i košarkašica!

Autor: Ekipa Alo! | 19.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 2

Sa srpskim bokserskim šampionima braćom Nikolom (25) i Stefanom Stevanovićem (24) i Petrom Bajićem (24), kako „Alo!“ nezvanično saznaje, u Atini je uhapšena i bivša košarkašica Crvene Zvezde Olivera Vasić Ćirković (43), koja je sredinom jula, kao prva žena kojoj je to pošlo za rukom, uspela da pobegne iz zatvora Koridalos kod Atine.

Privođenje Olivere Vasić i Petra  Bajića

Privođenje Olivere Vasić i Petra Bajića

Pored nje, pripadnice međunarodne bande „Pink Panter“, grčka policija i mladiće sumnjiči da su članovi ove grupe, kao i za razbojništvo u zlatari u južnom predgrađu Atine, odakle su 17. oktobra oteli nakit od 18 i 24 karata, luksuzne satove i novac.


Njih trojica su u Atinu stigli 13. oktobra i iznajmili do 17. oktobra plavi „pežo 206“, čije ih je vraćanje u rentakar agenciju posle pljačke i odalo.
Sutradan su Bajić i Olivera uhapšeni dok su se šetali avenijom Vouliagmenis, a Nikola i Stefan u kafiću u istoj ulici. Grčki mediji iscrpno izveštavaju o Vasićevoj, koja poseduje i grčko državljanstvo, dok za trojicu Srba napominju da „na sve načine pokušavaju da sakriju prave identitete“.
U MUP-u kažu da za sada zvanično nisu obavešteni o hapšenju o kojem je javnost krajem prošle nedelje obavestio Ljubiša Ignjatović, trener aktuelnog interkontinentalnog prvaka Nikole Stevanovića, kojem se Nikola javio iz pritvora, ali koji ni juče posle novog poziva nije znao više detalja o samom hapšenju.B. Jelovac
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 19.11.2012 16:25h

    sportski duh

  • joca Vreme: 20.11.2012 08:45h

    ma napakovali im..iz helikoptera se vidi..napakovano..isto ko onog rukovaoca gragjevinske masine sto je ovaj izmlatio..u stvari cica mu se munjevito bacio pod noge..nebi ovi..tosu fina deca..odma se vidi.....misli..sta reci...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP