Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Saobraćajna nesreća
uzela i drugu žrtvu

Autor: Tanjug | 26.10.2012 - 07:46:00h | Komentara: 1

Tokom protekle noći na području Beograda se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem su dve osobe poginule kao pešaci, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Žena koja je teško povređena sinoć u saobraćajnoj nesreći u Vojvođanskoj ulici preminula je, i ona je druga žrtva koja je kao pešak smrtno stradala u tom udesu, rekla je Macura.

Saobraćajna nesreća

 Preminula i druga žena| Foto: foter.com (ilustracija)

"Kako zvanično saznajemo, povređena žena, stara oko 63 godine, je preminula", rekla je dr Macura i dodala da su lekari prethodno na licu mesta konstatovali i smrt ženske osobe stare oko 60 godina.
Saobraćajna nesreća u beogradskom naselju Surčin dogodila se oko 19.25 sati, kada je na dve žene koje su išle peške u Vojvođanskoj ulici naleteo automobil "reno", rečeno je sinoć u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Jedna od njih je od zadobijenih povreda odmah preminula, a druga žena je s povredama prebačena u Urgentni centar gde je smeštena na odeljenje reanimacije.
Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 114 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 257 intervencija od kojih 76 na javnom mestu, precizirala je Macura.
Pomoć lekara su najčešće tražile osobe sa bolovima u grudima, hipertenzijom, a u manjem broju i astmatičari, navela je Macura.
Poslednji komentari
  • ZIKA Vreme: 26.10.2012 14:02h

    cumetovi naslednici i njihovi drugari iz vrtica divljaju tim putem i surcinskim ulicama i ovo je visilo u vazduhu jer policije nema

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP