Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Sedmogodišnjaka udario auto

Autor: Tanjug | 24.09.2014 - 08:05:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređene dve osobe, među kojima i sedmogodišnji dečak kao pešak, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sedmogodišnji dečak povređen je kao pešak u udesu, koji se dogodio oko 19.30 časova na uglu ulica Ugrinovački put i Ljiljane Krstić, rekla je Macura.
Dečak je zadobio povrede glave i desne noge, ogrebotinu na čelu i kako se sumnja, potres mozga, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 36 godina je u udesu oko 21 časa na uglu Karađorđevog trga i Ulice Nikole Tesle zadobila povredu vrata, ali je odbila prevoz u bolnicu, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 229 intervencija od kojih 60 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se javljale sve vrste hroničnih bolesnika, medju kojima najčešće astmatičari, srčani pacijenti, dijabetičari i osobe sa hipertenzijom, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno odevanje, uzimanje toplih napitaka, doručka i provetravanje prostorija u kojima se boravi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP