Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODICE VRANIĆ I PETROVIĆ IZ KRAGUJEVCA ZAVIJENE U CRNO

Sestre sahranjuju jednu pored druge!

Autor: B. Nenković | 16.09.2013 - 07:00:00h | Komentara: 3

Marijana Vranić (23) i njena sestra od tetke Dragana Petrović (19), koje su tragično stradale u subotu ujutru u saobraćajnoj nesreći u centru Kragujevca, biće danas sahranjene u isto vreme, jedna pored druge, na groblju u Erdeču.

Bile su nerazdvojne: Dragana Petrović i Marijana Vranić

Bile su nerazdvojne: Dragana Petrović i Marijana Vranić

Ovo je tuga do neba. Brat i sestra oplakuju svoju decu
Draganin stric Milun Petrović

Porodice Vranić i Petrović zavijene su u crno kada je „audi“ koji je vozila Marijana posle kontakta sa „fijatom marea“, za čijim volanom je bio Ivica K. (30), udario u betonsko razdelno ostrvo, a potom i u metalni stub.


Kovčezi sa telima nesrećnih devojaka dopremljeni su juče u isto vreme u porodične kuće, iz kojih su se prolamali jauci. Marijana je poginula na svoj rođendan. Porodice nisu bile u stanju da govore o teškom gubitku. Draganini roditelji Jagoš i Nikolija izgubili su jednu ćerku, a druga, Tatjana (20), koja je takođe povređena u „audiju“, još uvek je na lečenju u Kliničkom centru Kragujevac i ne zna da joj je sestra poginula.

- Nisu joj još rekli... Ne znam kako će. Nikolija je izgubila i ćerku i bratanicu. Marijana je ćerka njenog brata. Ovo je tuga do neba... Brat i sestra oplakuju svoju decu. Marijana i Dragana biće sahranjene u 13 sati, jedna pored druge, jer su za života bile nerazdvojne - kazao je juče Milun Petrović, Draganin stric.

Ovo je tuga do neba. Brat i sestra oplakuju svoju decu: Draganin stric Milun Petrović

Marijanin otac Nenad i majka Violeta su potpuno nemoćni od bola zbog smrti ćerke i sestričine. U ovoj teškoj nesreći, osim Tatjane, teško je povređena i njihova drugarica Jovana Prodanović (20). Kako je izjavila Vanja Đorđević, portparol KC Kragujevac, posle tri operacije koje su prekjuče urađene njeno stanje je i dalje kritično.

Povređena Nevena Urejkić (22), Marijanina drugarica sa Učiteljskog fakulteta u Jagodini, u stabilnom je stanju. Devojke su se kobnog jutra oko 3.20 vraćale sa žurke povodom Marijaninog rođendana. Nakon kontakta sa vozilom Ivice K., „audi“ se zakucao u stub.
Poslednji komentari
  • gordana goca kecman Vreme: 16.09.2013 09:19h

    jadni roditelji boze daj im snagu,,((((

  • Tuzno i bolno Vreme: 16.09.2013 09:21h

    Odose dva mlada zivota. Strasno. Prosle nedelje poginulo djace prvace iz OS Mjake Jugovica iz Zemuna. Strasnije. Nika Gajev je poginula, dok su njen otac i još četiri osobe povređene kad su se na obilaznici između Bubanj potoka i Resnika, sudarili „krajsler“ i „opel korsa“. Nika i njen otac bili su u „opelu“, kad ih je otpozadi udario „krajsler“. Vozač krajslera i njegove tri saputnice zadobili su povrede glave, brade i ramena ... I dok Osnovna skola M.J. iz Zemuna place za svojim djakom prvakom, a likovi iz Krajslera, ostadose anonimni. NAJSTRASNIJE. Ciji li je to tatin sin ???? Sta mislite novinari ???

  • Jasmina Vreme: 16.09.2013 14:50h

    Zalosno :( Al ovo se cesto desava na zalost. Tako ljepe a i mlade. Zivot je bio pred njima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP