Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ANASTASIJA BEBA STAJIĆ, TREĆA ŽRTVA NESREĆE NA ADI HUJI, SAHRANJENA JUČE

Sinovi Cece i Brene tuguju za Bebom!

Autor: E. Sadiku | 28.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Muklu tišinu na Novom bežanijskom groblju, u trenutku kada je pao prvi grumen zemlje na beli kovčeg u kojem se nalazilo telo Anastasije Bebe Stajić (16), prekinuo je krik njene majke Sandre. „Bebo moja!“, uzviknula je majka i briznula u plač, nakon čega su se grobljem prolomili jecaji mladića i devojaka koji nisu krili suze za prerano ugašenim mladim životom...

Tužna povorka na  Bežanijskom groblju

Tužna povorka na Bežanijskom groblju | Foto: Miloš Perić

U tužnoj povorci su se našli Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji je nosio venac, kao i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske. Mnogi koji nisu mogli da dođu, poput Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene, oprostili su se od Anastasije na društvenim mrežama. Uz njenu sliku napisao je: „Počivaj u miru“, sa tri srca.

Do večne kuće ispraćena  uz pesmu „Na te mislim“

Do večne kuće ispraćena uz pesmu „Na te mislim“ | Foto: Miloš Perić


Anastasijina majka, sestre, brat i rodbina primali su juče od 13.30 izjave saučešća u kapeli Bežanijskog groblja. Tačno u 14.30, tužna povorka je uz pesmu „Na te mislim“ napustila kapelu i oko 1.500 ljudi krenulo je da isprati Anastasiju do njene večne kuće. U koloni je vladao muk. Dok se povorka kretala, jednoj od Anastasijinih drugarica je pozlilo, ali su joj odmah u pomoć pritekli prijatelji.

Anastasija  Beba Stajić

Anastasija Beba Stajić

Stigavši do grobnog mesta, jedna njena drugarica se u ime svih oprostila od nesrećne devojke rečima: „Bila si vesela i puna života. Bila si anđeo na zemlji, a sada si anđeo na nebu.“ Dok su komadi zemlje dobovali po sanduku, orkestar je zasvirao pesmu „Sićani slavuji“. Kao po komandi, začuli su se jecaji, a u tom trenutku počela je i kiša da pada. Činilo se kao i da nebo tuguje za izgubljenim mladim životom.

Tuga: Anastasijina porodica

Tuga: Anastasijina porodica | Foto: Miloš Perić


Anastasija je nastradala sa prijateljima Nemanjom Antićem (18) i Milošem Jankovićem (20), dok su Luka Višnjić (20), sin poznate voditeljke Olje Bećković, Milica Jokić (18) i Dušan Jovanović (19), koji je upravljao vozilom, preživeli nesreću. Oni su automobilom BMW u blizini kafane “Carska ohota” sleteli u reku. Istraga je utvrdila da je Jovanović imao 0,85 promila alkohola u krvi i da je vozio bez dozvole.

Poslednji pozdrav

Poslednji pozdrav

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP