Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOĆ U BEOGRADU

Slomili mu lobanju!

Autor: Tanjug | 17.07.2013 - 07:44:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je pet osoba povređeno, dok su dve osobe pretučene, od kojih je jedna zadobila teže povrede, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

zavoj

Zadobio prelom baze lobanje, nosa, jabučne kosti, grudnog koša... | Foto: Shutterstock

- Muškarac star oko 55 godina teže je povređen oko 19.15 časova kada je pretučen u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 184 - rekla je Macura.

- Postoji sumnja da je zadobio prelom baze lobanje, a imao je i prelom nosa i jabučne kosti, povrede grudnog koša i stomaka i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra - istakla je Macura.
- Muškarac star oko 28 godina je pretučen i zadobio ubodnu ranu nanetu hladnim oružjem oko 01.55 časova u Ulici Ljube Vučkovića 9 u parku na Voždovcu - kazala je Macura.
- On je zadobio ubodnu ranu u sedalnom delu, povrede glave i tela i obilno je krvario i prevezen je u Urgentni centar, dodala je portparol Hitne pomoći.
Muškarac star 45 godina je u udesu na Zrenjaninskom putu oko 01.10 časova zadobio povrede glave i grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar.
U udesu oko 20.25 časova u Susedgradskoj ulici u Rakovici muškarac star oko 29 godina zadobio je povredu grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar.
Muškarac star 32 godine je oko 22 časa u udesu na uglu ulica Milentija Popovića i Mihajla Pupina zadobio trzajnu povredu vrata, tupu povredu slabinskog dela ledja, ali je odbio prevoz u bolnicu
U udesu oko 23 časa na Banjici muškarac star oko 28 godina zadobio je povredu grudnog koša i glave, ali je odbio prevez u bolnicu
Saobraćajni udes dogodio se i oko 21.50 časova u Vinogradskoj ulici na Novom Beogradu i muškarac, motociklista star oko 28 godina zadobio je kontuziju nadlaktice, ali je odbio prevoz u bolnicu.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija, od kojih 16 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP