Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

EKSKLUZIVNA ISPOVEST

Staša Pavlović: Evo šta mi je uradio Karić! (FOTO)

Autor: Danica Ćuruvija | 04.04.2014 - 20:05:00h | Komentara: 17

„Ja želim da on ode u crkvu i da priča sa popovima. Da ispriča sve ono što se desilo. Neka mu popovi kažu šta treba da radi. On neka ide kod popova, a ja ću kod psihologa”, ovako je Stanislava Staša Pavlović (39), prokomentarisala prekjučerašnji izlazak na slobodu Stefana Karića (30), koji je 29. aprila 2005, izazvao tešku saobraćajnu nesreću posle koje je ona ostala težak invalid.

Dušnik probijen da  bi mogla da diše

Dušnik probijen da bi mogla da diše | Foto: Dušan Milenković

 Nekadašnja članica plesne grupe pokojne Ksenije Pajčin ne seća se nesreće, ali isprekidanim glasom kaže da su joj rekli kako je, posle izlaska iz kome u snu govorila: „Koči, koči“.

Odležao  kući devet  meseci:  Stefan

Odležao kod kuće devet meseci: Stefan Karić | Foto: RAS

 - Ne sećam se kako sam upoznala Stefana... Mislim da je to bilo u nekom klubu i da nas je upoznala Ksenija (Pajčin)... I Ksenija je te večeri bila sa nama... Ona mi je bila drugarica i zajedno smo četiri godine igrale u Grčkoj po diskotekama... - rekla nam je juče Stanislava, a onda utonula u neki svoj svet.

Zabrana

 Stanislava može samo da hoda pomoću šetalice, a o njoj brine majka Dušanka, mlađa sestra i brat jer je invalid prve kategorije. Kaže da joj je teško pala smrt oca Slavomira, koji je preminuo 1. februara, a onda se prekrstila. Njena majka Dušanka ističe da je devet meseci kućnog zatvora mala kazna za Stefana Karića.

Stanislava pre nesreće

Stanislava pre nesreće | Foto: Dušan Milenković

 Imala bezbroj  operacija

Imala bezbroj operacija | Foto: Dušan Milenković

 - Nije odslužio ono što je trebao. On je trebao da robija devet godina i da mojoj ćerki plaća izdržavanje do kraja života kao što su obećali njegovi roditelji. Kako je sposoban da se ženi, a ne može da plaća izdržavanje mojoj Staši?! Stefanov otac Sreten Karić obećao je da će im Stanislava biti na prvom mestu, ali obećanje nije ispunio. Kakvi su oni onda vernici?! - ogorčeno kaže Dušanka Pavlović i dodaje da je Staša pre nesreće igrala balet, bavila se slikarstvom i govorila grčki i engleski jezik.

Stanislava sa  majkom  Dušankom

Stanislava sa majkom Dušankom | Foto: Dušan Milenković

 Dušanka Pavlović je ogorčena što su Karići pre nekoliko godina prestali da ih posećuju i napominje da nije tačno da su im dali mnogo novca za Stašino lečenje i školavanje petoro dece.

Hoda pomoću  šetalice

Hoda pomoću šetalice | Foto: Dušan Milenković

 - Žao mi je što smo bili naivni i nismo krivično gonili Stefana na suđenju. Onda bi sve bilo drugačije. Nisu hteli ni vansudsko poravnanje. Sam Stefan je rekao na prvom suđenju da mu je žao i da će se brinuti o Staši, ali je ispao bedan - kaže majka Stanislave Pavlović, koja na sudu traži odštetu zbog stradanja ćerke.

Jedva je preživela

Majka Stanislave Pavlović napominje da je njena ćerka posle nesreće bila sva izlomljena i da je u bolnici provela 14 meseci.
- Jedva je preživela i mesec dana je bila u komi. Nema šta joj nisu operisali. Izvadili su joj slezinu, operisali stomak, ruke i noge. Poremećen joj je centar za ravnotežu, pa ne može da hoda bez šetalice. Bila su joj naprsla pluća, pa su morali da joj otvaraju vrat da bi mogla da diše. Glava joj je teško povređena i oštećeno joj je oko, a polomljene su joj sve karlične kosti i kuk desne noge. Levo stopalo joj je bilo skroz izokrenuto, ali su uspeli da ga vrate u normalan položaj. Staša nije u stanju da razumno rasuđuje, pa na trenutke govori normalno, a onda se totalno izgubi. U bolnici se ugojila i sada ne može da skine kilažu. Psihijatri su napisali da je nefunkiconalna, neefiksana i nesposobna za samostalnu brigu o sebi - priča Stašina majka.


Ksenija im javila za nesreću

Bila je igračica u grupi Ksenije Pajčin:  Stanislava i pokojna pevačica

Bila je igračica u grupi Ksenije Pajčin: Stanislava i pokojna pevačica | Foto: Dušan Milenković

 Ksenija Pajčin je prva Pavlovićima javila za nesreću koja se desila na Dedinju, kada je 29. aprila 2005. na Bulevaru mira na Dedinju, Stefan Karić izgubio kontrolu nad automobilom BMW, udario u ivičnjak, a onda se zakucao u betonski stub. Automobil se prepolovio, a Stanislava je ispala kroz šoferšajbnu, letela je 15 metara i zadobila je teške povrede. Stefan Karić bio je pijan u vreme nesreće. Slike Ksenije i Staše juče nam je u porodičnom stanu u beogradskom naselju Rakovica pokazivala Dušanka Pavlović. Stašina majka nam je pokazala i fotografije ćerke iz vremena dok je bila u plesnoj grupi ubijene Ksenije Pajčin.

Poslednji komentari
  • ANA Vreme: 04.04.2014 20:36h

    Sta reci a ne zaplakati,bagra od ljudi...ali i zakon isudstvoda je normalno u normalnoj drzavi,sigurno se nebi tako zavrsilo.

  • Ceca Vreme: 05.04.2014 00:27h

    Stvarno su ovi Karići bezdušni! Znam da će mnogi reći sada, a što je sedala sa njim,šta je tražila sa klincem i t.d. Ali bez obzira na sve devojka je ostala invalid I kategorije i onesposobljena je za čitav život, a sve zbog toga što je ufurani tatin sin hteo dedinjskim ulicama da vozi 200 km/h ! Plus što ga nisu sudski gonili, ne mogu da verujem da je Kariću problem da pomogne ovoj devojci, jer samo njena porodica zna kroz šta su sve prošli ! Ne dao bog nikome!

  • maja Vreme: 05.04.2014 04:12h

    Ne razumem.sta je ona trazila u istom.autu sa tajkunskim sinom.desrtak godjna mladjim,igracica...

  • kamelija Vreme: 05.04.2014 06:51h

    Pa, po sirotinji uvek puca .Oni su verovatno bili pod stresom zbog zdravstvene situacije a ovi su iskoristili priliku i uz skupog advokata kupili mir. Novcem se danas kupuje zdravlje, savest,čestitost,poštenje i šta se onda čudite što ljudi koriste situaciju u državi i rade šta hoće.

  • crystal night Vreme: 05.04.2014 09:08h

    Sramotaaaa,Brukaaaaa,Cenjenai postovana porodica KARIC??!!!Kako ste uopste mogli imati poverenja u njih???Oni su zbrinuli svog mezimca da nosi narukvicu na nozi 9 meseci,a Stasin zivot i svi njeni snovi su se prekinuli tog trenutka kada se desila nasreca!!!!NJIHOVA OBECANJA,VEZITE MACKI O REP!!!! Ne mogu da poverujem u sve ovo sto citam?!Kakva nam je drzava,sudstvo,pa ovo je TRAGEDIJAAA?!!!NEKA SE POJAVE LICNO NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI I SNIME TRENUTAK KADA VAMA I STASI DAJU NOVAC ZA LECENJE I DALJI ZIVOT!!!NI TO NECE SPRATI SA NJIH NJIHOVU BRUKU,NITI CE STASU STAVITI NA NOGE,ALI NEKA SE VIDI DA SU BAR NESTO HUMANO UCINILI!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP