Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VODITELJ U PROBLEMU

Stigla krivična prijava protiv Milana Kalinića

Autor: Kurir | 10.02.2015 - 17:04:00h | Komentara: 7

Osnovno javno tužilaštvo u Brusu primilo je u krivičnu prijavu policije protiv Milana Kalinića koji je 1. februara u selu Dupci upravljao "landroverom" kada je došlo do udesa sa mađarskim "suzukijem".

Van sebe je od kada se desio udes: Milan Kalinić

Milan Kalinić | Foto: Goran Srdanov

Krivična prijava je podneta zbog postojanja osnova sumnje da je učinjeno krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, ali iz nehata.
"Ako imamo dovoljno dokaza o povredama iz Opšte bolnice Kruševac gde su najpre zbrinuti mađarski državljani, te druge neophodne dokumentacije, odmah idemo u postupak", kaže Zoran Raičević, osnovni javni tužilac u Brusu, dodajući da se ceo slučaj obrađuje u redovnom postupku.
Do udesa u bruskom selu Dupci došlo je kada je Kalinić upravljajući džipom prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa "suzukijem" u kome je bilo četvoro mađarskih državljana.
Vozač "suzukija" F. G.(49) je bio najteže povređen, a prebačen je u KCS zbog specifičnog stanja, odnosno nedostatka jednog bubrega. Dve mađarske državljanke K. N. i D. K. lečene su još par dana u na Odeljenju hirurgije i ortopedije kruševačke Opšte bolnice.
"Kalinić nije napuštao lice mesta, maksimalno je sarađivao i odmah je ponudio pomoć, između ostalog, probao je i da pomogne kod prevoda sa engleskog jezika", navodi nezvanično izvor, dodajući da voditelj nije bežao od odgovornosti.
"Bio je vidno uznemiren i uplašio se za zdravstveno stanje povređenih Mađara. Krivina na kojoj se dogodio udes je veoma rizična."
Poslednji komentari
  • miki Vreme: 10.02.2015 22:19h

    Hvala Bogu da su svi zivi. milan je dobar momak. To moze da se dogodi svakome od nas. A pravosudje ima svoje arsine i t treba postovati.

  • VladimirR. Vreme: 11.02.2015 08:43h

    Za suđenje se ne brinem. Znamo kako se to završava. Samo se nadam da će ovaj događaj pomoći Milanu da shvati da mora da kultiviše svoje ponašanje u saobraćaju dok neko ne plati životom njegovu nonšalanciju u ignorisanju saobraćajnih propisa.

  • Dzerika Vreme: 11.02.2015 08:59h

    Svako treba da odgovara za svoje postupke, samo što to u ovoj državi ne funkcioniše, jer je sve po principu veza i vezica...

  • Aleksandar Vreme: 11.02.2015 10:46h

    Ne pravdajte ga.

  • Milan Vreme: 11.02.2015 12:16h

    Hoće li neko, bar da pokuša, da sagleda da li ovde ima i odgovornosti putarske organizacije, ili su oni, kao i uvek, zaštićeni poznatim ''sloganom'' , nije prilagodio brzinu vozila uslovima puta!? Kod nas su uslovi puta jezivi upravo zbog njihove neodgovornosti. Izmedju ostalog, lupamo kola po rupama a registracija vozila sve veća. Gde ide deo novca namenjen održavanju puteva, pogotovo novac od putarina??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP