Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUGA BOŽJA

Stradali boreći
se za koru hleba!

Autor: Ekipa Alo! | 23.12.2012 - 20:08:00h | Komentara: 6

Ninoslav Popović (24) iz Batajnice predao se policiji u Sremskim Karlovcima juče oko podneva, šest sati nakon što je na Batajničkom drumu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli pešaci Goran Cvitić (30) i Zoran Karan (46), dok je troje njegovih saputnika lakše povređeno.

Goran Cvitić

Goran Cvitić

Kako saznajemo, Popović se juče ujutro vraćao u Batajnicu iz Zemuna. Vozio je svoj “pežo” u kome je bilo još petoro putnika, njegovih drugova i drugarica starih od 18 do 25 godina.

- Autobus gradskog prevoza zaustavio se na stanici na Batajničkom drumu, kod ciglane. Putnici su izašli, a među njima i Cvitić i Karan, koji su pokušali da pređu ulicu. U tom trenutku je na njih naleteo “pežo”, čiji vozač je obilazio autobus koji je još stajao na stanici. Od siline udara, obojica pešaka su odbačena u kanal, a povrede su bile smrtonosne. “Pežo” je sleteo u kanal, a povređeno je troje putnika - kaže sagovornik “Alo!” iz istrage.

Vozač “pežoa” Ninoslav Popović je uspeo da otvori vrata dok je auto bio u kanalu i pobegao je pre dolaska ekipe Hitne pomoći i policije. Istraga će tek utvrditi kako je otišao do kuće i uzeo automobil s namerom da krene ka Hrvatskoj jer ima dvojno državljanstvo.

Ispred kuće u kojoj je živeo Goran Cvitić (30) juče ujutru okupile su se komšije kako bi njegovoj familiji izjavile saučešće. Goran nije bio oženjen, živeo je u Krnjači kao podstanar s bratom Zoranom, njegovom suprugom i trogodišnjom ćerkicom. Cvitići su 1995. pobegli od rata u Hrvatskoj, ali su se njihovi roditelji posle nekoliko godina vratili na svoje imanje, u selo pored Siska, pokušavajući da pomažu sinovima.

Batajnica

Komšinica Ljuba Simić | Foto: Telegraf.rs

- Otkad su izbegli, borili su se i on i brat da prežive. Roditelji im iz Hrvatske povremeno pošalju hranu. Šta će, stari su, a to je jedini način da pomognu deci - pričaju Paja i Ljuba Simić, na čijoj je adresi Goran bio prijavljen.
Komšinica Ljuba Simić kaže da se tog jutra u dvorištu susrela s Goranovim bratom Zoranom, koji radi u jednoj stolarskoj radnji.

- Našalio se: “Preživesmo smak sveta”, a eto, samo nekoliko sati kasnije je saznao da mu je brat nastradao. Goran je nešto pre njega krenuo na posao. Nije imao auto, samo bicikl. Svuda je išao peške... i tako je nesrećnik i poginuo, na nogama - jedva izgovara Ljuba Simić.

Komšije Zorana Karana, koji je išao sa Goranom na posao u Banovce, juče su izjavljivale saučešće njegovoj neutešnoj supruzi.

- Iza njega je ostalo troje dece, najstariji je 20-godišnji sin, a imaju ćerke od 10 i 16 godina. Na posao je autobusom išao do Batajnice, a tamo je presedao, to jest radnike je tu preuzimao kombi i vozio u Banovce. Poginuo je, a jedini je on bio zaposlen u porodici, sve ih je hranio - priča komšija porodice Karan u Sebešu.

Vozač ubica hteo da beži u Hrvatsku
Dok je Ninoslav Popović bežao, Hitna pomoć je konstatovala smrt dvojice pešaka, a dvojica njegovih drugova i jedna drugarica su prevezeni u Urgentni centar, gde je utvrđeno da imaju lakše povrede glave. Na mesto nesreće stigao je i Popovićev otac i, kako saznajemo, tvrdio je da ne zna gde mu je sin. Popović je rodom iz Dvora na Uni, a u poslednje vreme često je boravio i u Nemačkoj.

Ninoslav

Ninoslav Popović | Foto: ALO!

- Popović je krenuo ka Hrvatskoj, ali je pozvao advokata i ipak odlučio da se preda. Pojavio se u stanici u Sremskim Karlovcima, odakle je prebačen u Beograd, gde treba da mu se urade komplet analize da bi se utvrdilo da li je i koliko imao promila alkohola u krvi i da li je možda koristio neki narkotik - kaže naš sagovornik.
Poslednji komentari
  • Cvarkov Dj. Vreme: 24.12.2012 10:45h

    "Kosovska" bitka na drumovima Srbije !

  • Kninjanka Vreme: 24.12.2012 12:26h

    Dabogda ti naopako bilo UBICO.

  • kum Vreme: 24.12.2012 15:06h

    takve skotove nikad i ne stigne Bozija kazna,njih BOG cuva....

  • dara Vreme: 24.12.2012 18:35h

    za takve treba vratiti elektricnu stolicu!

  • Suzana iz Batajnice Vreme: 26.12.2012 09:11h

    Izlazi stoka iz autobusa i ne gleda,sve zure da predju put!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP