Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU

Teško povređen nakon pada sa nadvožnjaka!

Autor: Tanjug | 12.11.2013 - 10:05:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, jedan mladić je uboden nožem, a jedno lice teže je povređeno prilikom pada sa visine, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

pokrivalice

Šestoro povređenih protekle noći | Foto: Nebojša Marković / ilustracija

Muškarac star oko 38 godina teže je povređen oko 21.35 časova prilikom pada sa nadvožnjaka na autoputu ka Zagrebu, u delu između Dobanovaca i Ugrinovaca, rekla je Macura.

On je zadobio povrede više organa, glave, razderotinu lica, prelom nosne i butne kosti, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star 17 godina uboden je nožem oko 19.35 časova u Ulici Pavla Vasića 19 u Malom Mokrom Lugu i sa ranom u predelu desne butine prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu na Obrenovačkom drumu oko 01.30 sati od kojih je 23-godišnji mladić bez svesti prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a druga osoba stara 24 godine sa razderotinom kolena prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu na putu za Mirijevo ka Lešću rano jutros oko 03.00 časa muškarac star oko 45 godina, vozač, zadobio je povredu grudnog koša, a drugi muškarac zadobio je istezanje vrata, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Saobraćajni udes se, prema rečima Macure, dogodio i oko 19.55 časova na Pančevačkom mostu, ali je žena stara oko 37 godina, prošla bez vidljivih povreda, pa nije ni vožena u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari, dodala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP