Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA PUTU KOD MESTA KRIVE NJIVE

Točkovima mu rasporili grudi!

Autor: J. Petrović | 30.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Građevinac Dalibor Aksić (33), poreklom sa Kosova i Metohije, nađen je juče dva sata posle ponoći mrtav kod mesta Krive Njive, na putu između Železnika i Sremčice. Aksić je primljen u Urgentni centar sa otvorenim grudnim košem, tako da su lekari mogli da vide njegovo srce! Pretpostavlja se da je preko njega prešlo nekoliko vozila!

Policija još traga za nesavesnim  vozačima

Policija još traga za nesavesnim vozačima | Foto: Nebojša Marković

Kako „Alo!“ saznaje, ekipa Hitne pomoći dobila je poziv od taksiste koji je prijavio da je nasred puta video mladića koji jedva daje znakove života. Tako je i bilo. Momak je sa jedva primetnim znakovima života primljen u Urgentni centar, ali je nažalost ubrzo preminuo.


- Kada je ekipa stigla, videla je povređenog mladića. Grudni koš mu je bio otvoren. On je odvezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, gde je i preminuo - saopštila je dr Nada Macura iz Hitne pomoći.

Telo nesrećnog mladića prevezeno je u Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija kojom će se utvrditi od kojih povreda je momak nastradao.

Na mestu nesreće juče je bila ogromna fleka krvi dugačka nekoliko metara. Na ovom potezu nema kuća, već su samo njive i kolovoz je neosvetljen. Miodrag Mitrović, vlasnik njive pored koje je muškarac pronađen, kaže da ovo nije prvi put da se na toj deonici dešavaju saobraćajne nesreće.

„Ovo nije prvi put“: Miodrag Mitrović

„Ovo nije prvi put“: Miodrag Mitrović | Foto: A. Stanković


- Put nije osvetljen, vozači ovuda prolaze velikom brzinom, a policija ovde nikada ne kontroliše. Nisam bio ovde kada se nesreća desila, ali nisam iznenađen jer ovo nije prvi put. Ne znam odakle je momak jer u našem kraju niko nije čuo da je neko njegov nastradao - kaže Mitrović.

Saobraćajna policija izašla je na mesto tragedije i obavila uviđaj. Na jednoj strani puta nađene su njegove patike, a na drugoj ključevi i video-kaseta. Policiji se u toku jučerašnjeg dana niko nije javio od eventualnih očevidaca ili učesnika nesreće, pa se za vozačima traga.

- Po svemu sudeći, preko tela nesrećnog mladića verovatno je prešlo nekoliko automobila. Obavili smo razgovor sa taksistom koji ga je pronašao. Tragamo za nesavesnim vozačima - dodaje naš izvor iz policije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP