Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA!

Troje mladih poginulo u stravičnoj nesreći u Novom Sadu! (FOTO)

Autor: N. N. Travica | 08.06.2014 - 08:51:00h | Komentara: 12

Troje dvadesetogodišnjaka, dve devojke i jedan mladić izgubili su život, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje. Dve devojke Milica Ležimirac i Vladica i jedan mladić Aleksandar Marić izgubili su život, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na novosadskom Bulevaru oslobođenja. Do tragedije je došlo dva sata posle ponoći, na raskrsnici kod zgrade Merkatora, dva sata posle ponoći.

Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica

Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica

Nesreća se desila na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Cara Lazara. Nastradali su se nalazili u automobilu folksvagen „golf 5“, koji se kretao Bulevarom cara Lazara od Keja prema Limanskoj pijaci, dok je vozač „audi 8“ D.V. (21) išao iz pravca Mosta slobode ka Železničkoj stanici. Vozač i putnici u folksvagenu živote su izgubili na licu mesta.

Vladica Matović

Vladica Matović | Foto: ALO!

Kako ALO saznaje, oni su stradali nedaleko od svoje kuće, a pretpostavlja se da su se vraćali iz noćnog provoda.

Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica

Tragično stradalo troje mladih / Foto: N. N. Travica


- Strašan prizor. Bio sam nedaleko od mesta tragedije, kada se začuo stravičan udarac. Vozač audija je izašao iz vozila i legao na put.Vikao je nešto. Hitna pomoć kada je stigla na lice mesta, lekar je mislio da je njemu potrebna pomoć, nakon čega su nedaleko ugledali pola. Prvo su našli dva beživotna tela, nakon čega su videli da i u gepeku automobile ima još jedno. Zaista strašno.- ispričao je za ALO Aleksandar G., očevidac tragedije, koji kaže da je ovo raskrsnica na kojoj se često događaju nesreće.

Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica

Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica


Prilikom sudara automobil „polo“ od siline udarca otkinuo i stub semafora, a delovi automobila su bili na sve strane.

Aleksandra Marić

Aleksandar Marić | Foto: ALO!

Saobraćaj na raskrsnici je odmah zaustavljen, a uviđaj je trajao do ranih jutarnjih sati.

Milica Ležimirac

Milica Ležimirac

 Prve predpostavke ukazuju da je događaj bio podgrejan većom količinom alkohola, koju je vozač audija u trenutku nesreće imao u svom organizmu.
 

  • Saobraćajna nesreća u Novom Sadu | Foto: N. N. Travica
  • Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica | Foto:
  • Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica | Foto:
  • Saobraćajna nesreća u Novom Sadu / Foto: N. N. Travica | Foto:
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 08.06.2014 10:48h

    Do kada cemo gledati ovakve saobracajne nesrece, to je velika tuga, izgubljena tri mlada zivota... Ko ovde ne radi svoj posao? Kako je moguce da mladi ljudi piju i nakon toga voze.?Da li je moguce da za pice imaju novca a za taxi prevoz ne? Sta radi policija, ima ih toliko da bi mogli po dvojica da stoje ispred kafica i proveravaju vozace... ? Mora se mnogo vise raditi na promeni svesti mladih ljudi, da kada piju ne sedaju za volan. Da li su mozda kazne previse blage, da li nama, kao narodu nista ne znaci zivot, kako svoj tako i drugih ljudi? Da li je vazno, samo, da se pokazemo u b e sn o m autu, koji i ne mozemo da znamo odakle tako mladim ljudima novac za automobile, koje voze. Zasto se , ne poradi vec jednom na tome, od strane Drzave? Mnogo mi je zao, svakog izgubljenog mladog zivota.

  • zexy Vreme: 08.06.2014 10:52h

    Naravno... pre desetak dana svi portali su izvestili kako je beli auto u velikoj brzini pokosio devojku na pešačkom prelazu na Vidikovcu i pobegao... i to je sve, ni jedan portal više nije napisao ni reč o tome, ni da li je devojka preživela, ni da li je vozač belog automobila nađen, ništa... pogađate zašto?

  • Snežana Vreme: 08.06.2014 11:13h

    Dokle, bre, više te bahatosti pijanih jedva punoletnih vlasnika preskupih automobila? Divljaju vlesnici naših života bez straha, bez ustručavanja, bez ikakvog osećanja jer im se može. Jer su naučeni da je svet njihov i da smo mi, obični ljudi, samo kulise njihovom postojanju. Hoće li ih neko zaustaviti, kazniti? Ma jok, bre! Malo će se nasekirati što je uništio svoj preskupi auto, a ne bi me čudilo ni da naplati odštetu od poginulih jer su mu se našli na putu. 'Zemljo Srbijo, dokle si došla!

  • Petar Vreme: 08.06.2014 11:45h

    Strasno, jake masine+mlade usijane glave=tragedija...:( P.S.Automobil nije Polo vec Golf V.

  • F.M. Vreme: 08.06.2014 17:24h

    Dokle više??? prvo, gde je saobraćajna milicija? Ima ih na sve strane da kontrolišu svetla, gume i sl., a ljudi, deca, ginu svakog dana. Drugo, dokle će ta deca da voze pijana. Punoletni su i ne mogu da krivim roditelje za sve. Sigurno niko normalan ne želi da mu dete vozi pijano. Dokle više pijanigf mladih. Ima li leka za ovo samouništenje....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP