Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UGAŠENA ČETIRI MLADA ŽIVOTA

TUGA: Turčin ih ubi pred svadbu!

Autor: E. Sadiku - M. Dudvarski | 28.10.2014 - 20:01:00h | Komentara: 1

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći juče ujtru kod hotela „1.000 ruža“ kod Beograda poginula su tri mladića i jedna devojka kada je na „reno klio“ u kom su se nalazili naleteo kamion turskih registarskih oznaka kojim je upravljao E. I. (56). U automobilu je bila još jedna ženska osoba, za čiji se život i dalje bore lekari.

Nastradali Kristijan Fazlija (21) i Isidora  Demiri (19), koji je trebalo da se venčaju,  Danijel Dominković (20) i Sead Kruezi

Nastradali Kristijan Fazlija (21) i Isidora Demiri (19), koji je trebalo da se venčaju, Danijel Dominković (20) i Sead Kruezi | Foto: Masanori Jošida

Vozač u pritvoru


Turskom vozaču E. I. određeno je policijsko zadržavanje zbog sumnje da je izazvao saobraćajni udes u kom su poginule četiri osobe.
- Vozaču kamiona je određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - navodi se u saopštenju MUP-a.

Tragedija se dogodila oko 23.40 na kružnom putu kod skretanja za Avalu. Kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona je zaspao za volanom i prešao u suprotnu traku, u kojoj se nalazio „klio“ koji je vozio Kristijan Fazlija (21), pored njega na suvozačkom mestu je bio Danijel Dominković (20), a iza njih su sedeli Sead Kruezi (20), Valentina Vanja Mihailović (19) i Isidora Demiri (19). Osim Valentine, koja se nalazi u kritičnom stanju, svi ostali su poginuli na mestu nesreće.


- Bože, zašto mi uze oba sina?! Ko će sada da me grli, da me čuva? Kome ću sada glavu na rame da naslonim? Ko će lozu da nam nastavi? - kukala je juče Danijelova majka Bukurija ispred porodične kuće stradalog mladića.
Kada se malo primirila, rekla je da je njen sin sa društvom bio na svadbi u Barajevu.

Očajni Danijelov otac

Očajni Danijelov otac | Foto: Rajko Ristić


- Došao je iz Nemačke samo zbog toga. Bio je kum na svadbi. Danijel je poveo sa sobom Kristijana, koji je imao automobil, a sa njima su krenule i njihove devojke, kao i Kristijanov rođak Sead, kome su planirali da proslave rođendan po povratku sa svadbe - rekla je uplakana majka.

Kako samo saznali od Danijelovih komšija, njegov brat se u 13. godini života 2012. udavio u Dunavu, a Kristijan i Isidora je trebalo da se venčaju jer su od svoje sedme godine u vezi.

U šoku: Majka nastradalog  Danijela

U šoku: Majka nastradalog Danijela | Foto: Rajko Ristić


- Kristijanu je pre nekoliko godina umrla majka, koja je živela na Mirijevu. Živeo je sa ocem i bratom. On i Isidora su se mnogo voleli. Strašno je to što im se desilo - rekao je bivši komšija majke poginulog mladića.
Komšije iz Mirijeva iščekivale su vesti o stanju Valentine, koja je preživela nesreću.

- Valentina je završila srednju medicinsku školu i stažirala je kao medicinska sestra u Kliničkom centru Zvezdara. Prava je lepotica. Majka joj je Ruskinja, a otac je odavde iz Mirijeva. Dao bog da preživi - rekle su Valentinine komšije.

Prema poslednjim informacijama, Valentina je u veoma teškom i kritičnom stanju i svi se čude kako je uspela da preživi.

Lekari se bore  za život teško  povređene  medicinske sestre Valentine Vanje Mihailović (19)

Lekari se bore za život teško povređene medicinske sestre Valentine Vanje Mihailović (19) | Foto: Fejsbuk


- Njoj su gotovo svi organi povređeni i kosti izlomljene. Ulažu se svi napori kako bi se njeno stanje stabilizovalo, a ona je pod stalnim lekarskim nadzorom - saznajemo u Urgentom centru.

Oni navode da su svi poginuli na mestu nesreće, a koliko je auto bio smrskan, govori da su vatrogasci morali da seku karoseriju kako bi izvukli tela.

Vatrogasci zanemeli od šoka


Vatrogasci koji su stigli na mesto stravične nesreće u kojoj su poginule četiri osobe bili su šokirani prizorom koji su zatekli.
- Tela su bila unakažena i niko nije bio pri svesti. Mi smo odmah počeli da sečemo automobil kako bismo omogućili lekarima da pruže prvu pomoć nastradalim mladićima i devojkama. Uprkos našem trudu, samo jedna devojka je davala znake života kada smo je izvukli, dok su ostali preminuli na mestu nesreće - rekao je naš sagovornik iz vatrogasne brigade.

Poslednji komentari
  • S Vreme: 29.10.2014 14:47h

    Danijelova sam bivsa devojka do skoro smo bili zajedno. Danjel je bio najbolja osoba koju sam ja ikada upoznala ,pomagao je svima ,uvek je bio pozitivan ,vedar i nasmejan.Izdrzavao je svoju majku ,oca ,sestru i njenu cerku za koju je bio jako vezan. Daki moj neka te andjeli cuvaku sad si pored svog Makija ♥ Nikada te necu zaboraviti ♥

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP