Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MIRNIJA NOĆ U SRBIJI

U Beogradu dvoje povređeno nakon udesa!

Autor: Beta | 01.11.2013 - 09:32:00h | Komentara: 0

Noć u većim gradovima Srbije protekla je relativno mirno, uz nekoliko manjih saobraćajnih nesreća, a za pomoć lekarima uglavnom su se obraćali hronični i srčani bolesnici i ljudi sa problemima respiratornog sistema, rečeno je danas agenciji Beta.

Pokrivalica saobraćajka

Portparolka Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura izjavila je da su ekipe te medicinske službe imale 88 intervencija, od čega 20 na javnom mestu, a da su se u Beogradu dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je bilo povređenih.
Oko 20.30 u Pohorskoj ulici povređena je žena (32) koja je bila suvozač, dok je oko 1.30 posle ponoći, na putu između Batajnice i Ugrinovaca, povređen muškarac (28), koji je zadobio posekotine i povrede glave.
On je prebačen na Klinički centar u Zemunu gde je medicinski zbrinut.
Lekari u Novom Sadu imali su 45 intervencija a zabeležena je i jedna lakša saobraćajna nesreća, oko četiri sata posle ponoći, u kojoj su povređene dve devojke.
Portparolka Hitne pomoći u Novom Sadu Sanja Pokrajac-Nenadić rekla je da se nesreća dogodila na uglu Jevrejske i Bulevara oslobođenja i da je jedna od povređenih devojaka prebačena na Urgentni centar na dalje preglede.
U Nišu je registrovana jedna saobraćajna nesreća u Ulici Dimitrija Tucovića u kojoj je jedan građanin lakše povređen.
Prema rečima portparolke Hitne pomoći u Nišu Slađane Milenković,lekari u tom gradu su imali oko 40 terenskih poziva, što je nešto manje nego što inače imaju radnim danom.
Ni lekari u Kragujevcu nisu imali previše posla a u ambulantu Hitne pomoći uglavnom su se javljali hronični bolesnici i astmatičari.
Portparol Hitne pomoći u Kragujevcu Aleksandar Kličković rekao je da je na javnim mestima bilo nekoliko intervencija zbog prekomerne upotrebe alkohola ali da incidenata nije bilo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP