Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MIRNIJA NOĆ U BEOGRADU

U četiri saobraćajna udesa osam osoba lakše povređeno!

Autor: Tanjug | 18.02.2015 - 07:45:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je osam osoba lakše povređeno, medju kojima i jedna šestogodišnja devojčica, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć

Foto: Dejan Živančević

Tri osobe su lakše povredjene u udesu koji se dogodio oko 19.50 časova na uglu Solunske ulice i Novog novosadskog autoputa, rekla je Macura.

Devojčica uzrasta šest godina zadobila je povredu glave, ali je njena majka odbila prevoz deteta u bolnicu, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 20 godina i ženska osoba stara oko 27 godina zadobili su povrede istezanja vrata, a oboje su prevezeni u KBC Zemun, kazala je Macura.

Tri osobe su lakše povredjene u udesu oko 20.10 časova u Ulici Kneza Miloša u smeru od Topčidera ka Beogradskom sajmu, navela je Macura.
Mladić star 18 godina i devojka stara 19 godina zadobili su povrede glave, a prevezeni su u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojka stara oko 22 godine zadobila je povredu levog uha, a prevezena je na ORL kliniku Urgentnog centra, kazala je Macura.

Muškarac star 34 godine je u udesu oko 21 čas u Ugrinovcima zadobio istezanje vrata i uganuće skočnog zgloba, a prevezen je u KBC Zemun, rekla je Macura.

Muškarac star oko 50 godina je u udesu oko 19.30 časova u Ulici Drinske divizije u Borči zadobio povredu kolena, ali je odbio prevoz u bolnicu, navela je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, dodala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP