Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOĆ ZA NAMA:

U četiri saobraćajne nezgode pet povređenih

Autor: Tanjug | 11.10.2014 - 08:05:00h | Komentara: 0

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povredjeno pet osoba, izjavila je danas Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć

Foto: Dejan Živančević

U Beogradskoj ulici u Sremčici u udesu je oko 19 sati i 29 minuta povredjena ženska osoba približne starosti 46 godina i sa sumnjom na prelom potkolenice prevezena je u Urgentni centar (UC).

Na uglu ulica Jurija Gagarina i dr Ivana Ribara žena od tridesetak godina u 21 sat i 11 minuta zadobila je povredu glave i istezanje vrata i prevezena je u UC.

U nezgodi na uglu Viteza Karadjordjeve zvezde i Mirijevskog bulevara u 21 sat i 12 minuta tupu povredu natkolenice zadobila je ženska osoba stara oko 62 godine ali je odbila prevoz do bolnice, dok je motociklista od približno 31 godinu zadobio tupu povredu grudnog koša i prevezen je u UC.

U udesu u ulici Gospodara Vučića 22 minuta posle ponoći kao pešak mladić od dvadesetak godina zadobio je tupu povredu podlaktice, a posle ukazane prve pomoći odbio je dalju intervenciju.

Lekari hitne pomoći intervenisali su sinoć ukupno 104 puta, od čega 32 puta na javnom mestu, rekla je Macura, dodajući da su se od hroničnih bolesnika najčešće za pomoć obraćali srčani bolesnici, astmatičari i pacijenti sa hipertenzijom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP