Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TOKOM NOĆI

U četiri udesa sedmoro
povređenih, jedna osoba poginula

Autor: Tanjug | 21.12.2012 - 08:13:00h | Komentara: 0

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, od kojih jedna teže, dok je jedna osoba poginula prilikom pada sa visine, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ulice

Muškarac (25) poginuo prilikom pada sa visine | Foto ilustracija: foter.com

Sinoć nešto pre 20 časova u Bulevaru Milutina Milankovića 134 muškarac star oko 25 godina poginuo je prilikom pada sa visine, rekla je Macura.

Tri osobe su povređene u udesu rano jutros oko 03.20 časova na Zrenjaninskom putu. Muškarac star 24 godine zadobio je povrede glave, višestruki prelom noge, razderotine i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Drugi mladić star 22 godine zadobio je povredu kuka, a treći muškarac star 27 godina povredu lumbalnog dela kičme. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar. Pešto posle dva časa nakon ponoći u Dušanovoj 48 muškarac star oko 47 godina zadobio je povredu na kamionu za popravke, imao je traumatsku amputaciju zadnjeg dela trećeg prsta leve ruke i prevezen je ortopedu na Banjicu.
U saobraćajnom udesu oko 22.25 sati na Mostarskoj petlji muškarac star oko 28 godina zadobio je povredu stopala i prevezen je ortopedu na Banjicu.
Muškarac star 61 godinu je u udesu sinoć oko 19.35 časova u Batajnici kao pešak zadobio povredu grudnog koša i kolena i prevezen je u Urgentni centar.
U udesu oko 19 sati u Požeškoj ulici muškarac star 58 godina zadobio je povredu glave, grudnog koša i istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar, dok je žena, vozač, stara 55 godina imala vrtoglavicu.
Hitna pomoć je noćas obavila 111 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a pomoć lekara su najčešće tražili srčani bolesnici i hipertoničari, dodala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP