Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJKE

U dva udesa povređeno
četvoro mladih!

Autor: Tanjug | 08.02.2013 - 07:09:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pokrivalica saobraćajka

Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru | Foto: NN

U udesu nešto posle ponoći na uglu ulica Trgovačka i Ace Joksimovića povređena je devojka stara oko 23 godine i muškarac star 29 godina, rekla je Macura.


Devojka je zadobila povrede glave, a muškarac, vozač, povredu glave i razderotinu brade, istakla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

U udesu nešto posle 20 časova na uglu ulica Vojislava Ilića i Borivoja Stevanovića na Voždovcu povređena su dva mladića starosti oko 23 godine, kazala je Macura.

Vozač je zadobio povredu glave, istezanje vratnog dela kičme, a drugi mladić povredu glave, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 88 intervencija od kojih 13 na javnim mestima, a pomoć lekara su najčešće tražile osobe zbog problema sa hipertenzijom i astmom, navela je Macura.

Macura je upozorila srčane bolesnike, odnosno koronarne pacijente, da ranije krenu na posao, jer hladno jutro može prouzrokovati sužavanje krvnih sudova.

Portparol Hitne pomoći je savetovala i adekvatno oblačenje, uzimanje toplih napitaka, poručivši da je potrebno čuvati se virusnih infekcija i biti oprezan u saobraćaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP