Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIJE PRVI PUT

U Lazarevcu mladić pregažen na pešačkom prelazu! (FOTO)

Autor: Gane Đorđević | 12.04.2014 - 22:20:00h | Komentara: 2

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 17 i 30 sati dogodila u Lazarevcu u ulici Branka Radičevića kod, restorana "Zbegovac" poginuo je pešak Miloš. P(22) kada je na njega naleto audi A3 karavan austijskih registarskih tabilca.

Prizor sa mesta nesreće

Prizor sa mesta nesreće | Foto: Gane Đorđević

 Prema nezvaničnim informacijama nesrećni mladić je poginuo kada je pokušao da pređe slabo obeleženi pešački prelaz. U tom trenutku na njega je naleteo audi karavan za čijim je upravljačem sedeo Radovan T. (43)koji inače nije vlasnik automobila. Pravi vlasnik audija ubice došao je nešto kasije na mesto nesreće i tada ispričao da je samo desetak minuta ranije svoj automobil ostavio na pranju u perionici koja se od mesta nesreće nalazi nekoliko stotima metara. Vozač koji je izazvao nesreću najverovatnije je bez znanja vlasnika krenuo da se provoza po gradu ali se njegova voćnja završila kobno. 

Stanari obližnjih kuća istrčali su na ulici odmah posle nesreće a jedan od njih R. G. izjavio je za ALO.RS da ovo nije prvi put da se na ovom delu puta događaju sudari. On je rekao da je seo da ruča kada ga je trznuo veoma jak udarac. 
- Čuo sam škripu kočnica a onda i jak udarac. Kada sam istrčao na ulicu ugledao sam mladića iz komšiluka kako leži na putu u lokvi krvi.  Još uvek je bio živ ali sam čuo da je izdahnuo na putu do doma zdravlja - rekao je R.G.
Kako smo nezvanično saznali Miloš P. Stanuje u blizini mesta gde je poginuo. 
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 13.04.2014 03:55h

    Nigdje pjesackog prelaza sramota za grad I gradonacelnika policiju za ovakvu raskrsnicu potraban je semafor neko mora da odgovara za ovo zao mi je covjeka koji je stradao zbog nemara ljudi koji su odgovorni

  • jeja Vreme: 13.04.2014 13:05h

    U Lazarevcu se bahato vozi, bahato parkira, i ovo su posledice. Policija zaustavlja prolaznike i proverava nosenje licne karte, ali nikako ne kaznjava bahate vozace, osim ako ne voze razdrndanog juga od 300e.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP