Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BURNA NOĆ

U pet udesa četvoro povređenih,
dva lica ozleđena u tuči!

Autor: Tanjug | 07.12.2012 - 07:48:00h | Komentara: 0

Tokom protekle noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima su četiri osobe povređene, dok su dva lica ozleđena u tuči, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 45 minuta posle ponoći, u Bebelovoj ulici na Voždovcu, povređen je muškarac star oko 30 godina, koji se u vozilu nalazio na mestu suvozača, rekla je Macura.
On je zadobio povredu glave i u stanju bez svesti prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Saobraćaj

Pet saobraćajnih nesreća! | Foto ilustracija: foter.com

Dva muškarca, oba starosti oko 37 godina povređena su u tuči sinoć oko 23.15 časova u Dunavskoj ulici u Zemunu kod jedne kafane. Jedan od njih imao je više povreda, razderotina po glavi i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Drugi je zadobio povrede potiljačnog dela glave i obraza i prevezen je neurohirurgu u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu nešto pre 23 časa u Bulevaru Zorana Đinđića ispred broja 211 ženska osoba starosti oko 27 godina, vozač, zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar.
Oko 22.30 časova dogodio se saobraćajni udes u Ulici Tošin bunar na raskrsnici kod Studentskog grada u kojem je ženska osoba starosti oko 27 godina, pešak, zadobila povrede kuka, skočnog zgloba i lakta i prevezena je u Urgentni centar.
U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 20.50 časova u Ulici Mije Kovačevića žena starosti oko 47 godina, vozač, zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar.
Saobraćajni udes se dogodio i rano jutros oko 03.45 časova u Bulevaru Vojvode Putnika gde se prevrnuo automobil, ali nije bilo povređenih.
Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 119 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 259 intervencija od kojih 67 na javnom mestu, precizirala je Macura.
Pomoć lekara najčešće su tražili srčani i psihijatrijski bolesnici, kao i astmatičari. Macura je savetovala srčanim bolesnicima da se ne izlažu fizičkom naporu i da uz sebe imaju nitroglicerin. Savetovala je, takođe, oprez u saobraćaju, adekvatno oblačenje, nošenje odgovarajuće obuće, provetravanje prostorija u kojima se boravi, uzimanje toplih napitaka i vitamina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP