Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJ

U pet udesa
šestoro povređeno!

Autor: Tanjug | 27.12.2012 - 07:57:00h | Komentara: 1

Tokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je šest osoba povređeno, od kojih je jedna, kao pešak, teže ozleđena, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prelaz

Devojka pešak zadobila politraumu! | Foto ilustracija: foter.com

U udesu, koji se dogodio sinoć oko 19. 45 sati u naselju "13. maj" u Zemunu, devojka stara 22 godine je kao pešak zadobila politraumu, odnosno povrede više organa i glave, isčašenje ramena, posekotine iza kolena i prevezena je na VMA, rekla je Macura.

Dve devojke su lakše povređene u udesu oko 01.35 sati u Bulevaru oslobodjenja, od kojih je jedna imala povredu ramena, a druga grudnog koša i one su prevezene na VMA.
U udesu oko 02.25 časova na uglu ulica Mite Ružića i Bulevara Kralja Aleksandra mladić star oko 20 godina je zadobio posekotinu brade i prevezen je na VMA, kazala je Macura.
Muškarac star oko 26 godina je u udesu oko 22.20 časova na uglu ulica Dalmatinske Zagore i Stanka Tišme u svojstvu vozača zadobio povredu glave i prevezen je na VMA.
U udesu oko 22 časa na putu za "Radio park" u Zemunu žena stara 39 godina, vozač, zadobila je povrede ramena i oba stopala, a prevezena je na VMA, istakla je Macura.
Hitna pomoć je noćas obavila 102 intervencije, od kojih 18 na javnom mestu, a pomoć lekara najčešće su tražili psihijatrijski bolesnici i osobe s hipertenzijom. Macura je savetovala obavezno uzimanje doručka, adekvatno oblačenje i oprez u saobraćaju, upozorivši da bi i relativno zdrave osobe mogle osetiti vrtoglavicu, glavobolju, pospanost i nesanicu.
Poslednji komentari
  • jasmina Vreme: 12.02.2013 17:18h

    o moj bozee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP