Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA U KRUŠEVCU

U saobraćajki teško povređeni vozači, saputnica preminula

Autor: Novosti.rs | 21.09.2014 - 18:03:00h | Komentara: 0

U udesu u kojoj je poginula putnica na Jasičkom putu u Kruševcu, teško su povređeni i vozači koji su zadržani na lečenju i opservaciji, potvrđeno je na Hirurškom odeljenju kruševačke bolnice.

Saobraćajka

Ilustracija| Foto: Rajko Ristić

I vozač „golfa“ G.M. (65) iz Beograda i vozač „opel korse“ Kruševljanin D.M.(49) zadržani su na lečenju i daljoj opservaciji.

- Pacijent G.M. je u šok – sobi, u udesu je zadobio prelome rebara s obe strane, kao i prelom desne natkolenice, dok je drugi pacijent iz nesreće, M.D, zadobio potres mozga – kaže dr Aleksandar Kitanović. - Obojica su vitalno stabilni i njihovo stanje se intenzivno prati.

Putnici D.S.(78), koja se nalazila u „golfu“, nije bilo spasa i ona je podlegla povredama na licu mesta.

- Do saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć oko 19 sati na Jasičkom putu, došlo je prilikom kontakta putničkih vozila marke „golf“ i „opel korse“, koji se kretao iz suprotnog smera – ističu u PU Kruševac. - Uviđaj je obavila zamenica osnovnog javnog tužioca u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.

Pravac od Kruševca ka kružnom toku, pa i sam tok na Jasičkom putu ranije je važio za „crnu tačku“ u saobraćaju. Sa drugačijim uređenjem i novom signalizacijom i broj nesreća je značajno smanjen, pa se za sada nezvanično pretpostavlja da je do ovog udesa u industrijskoj zoni došlo između ostalog i usled vožnje neprilagođene uslovima puta.

- Sinoć je padala kiša tako da je to smanjilo vidljivost, tu je i blaga krivina kod benzinske pumpe odakle se vozači često i zaleću – priča vozač, koji je prošao kružnim tokom nekih pola sata pre udesa. - Lako se gubi kontrola, možda se to i sada dogodilo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP