Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

U sudaru kamiona i automobila poginule četiri osobe!

Autor: Agencije | 27.10.2014 - 15:00:00h | Komentara: 3

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su u saobraćajnoj nesreći u Beogradu poginuli K.F. (21), S.K. (20) i dve za sada neidentifikovane osobe, a V.M. (19) iz Beograda zadobila je teške telesne povrede.

Saobraćajna nesreća Resnik

Mesto tragedije | Foto: M. Jošida

Nesreća se dogodila sinoć u 23.45 na Kružnom putu, kod skretanja za Avalu, kada je kamion turskih registarskih oznaka, kojim je upravljao E.I.(56), iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu i sudario se sa automobilom "reno klio", beogradske registracije.

- Poginule su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena. Takođe, jedna devojka starosti oko 20 godina prebačena je u Urgentni centar sa teškim povredama - rekli su za "Blic" u Hitnoj pomoći.

Do nesreće je došlo kada se automobil "reno klio" direktno sudario sa kamionom turskih registarskih oznaka. Prema nezvaničnim podacima, poginule su mlađe osobe koje su se nalazile u "renou".

Vozač turskog kamiona nije povređen,  a putnici iz automobila su se najverovatnije vraćali sa svadbe.

Sudar je bio strahovit i putnički automobil je potpuno smrskan. Tokom policijskog uviđaja na Kružnom putu se stvorila kilometarska kolona automobila i kamiona.

Devojka koja je povređena ima izuzetno teške povrede opasne po život, rekao je jutros Tanjugu zamenik direktora Urgentog centra dr Dušan Jovanović.

Resnik saobraćajna nesreća

Foto: M. Jošida

- Devojka stara, takođe, oko 20 godina, zadobila je povrede koje su opasne po život, jer je imala otvoren prelom desne podlaktice, leve natkolenice i desne potkolenice, a bila je bez svesti - rekla je Macura.


Saobraćaj u ovom delu grada bio je tri sata u prekidu.

Turski državljanin koji je upravljao kamionom priveden je posle nesreće i zadržan u policijskoj stanici.

.

Poslednji komentari
  • Slavko Vreme: 27.10.2014 10:43h

    Bio sam tamo...U ovom slučaju vozač kamiona je kriv samo što je pošao na put i zatekao se u desnoj traci na mestu gde se desio udes u vreme kada je clio bio na svojoj levoj strani puta. E, zato ja imam kameru ispod šoferke, koja sve snima..Bio sam tamo...

  • penzioner Vreme: 27.10.2014 13:28h

    mladost+alkohol+brzina+neiskustvo = nažalost... u većini slučajeva smrt

  • miki Vreme: 27.10.2014 20:42h

    Ova tragedija je strašna.Možda moralnu odgovornost imaju minister i načelnik saobraćajne policije zato što nisu preduzeli da umorni vozači kamiona koji voze bez pause I po davdeset sati da ih kontrolišu.Znam dobro da Turci te kamione voze kroz Bugarsku I Srbiji bez pauze a na Batrovcima bacaju taj tahografski listić, stavljaju drugi i pišu ptvrdu da nisu radili.Tako je i kod polovine naših firmi koje rade međunarodni transport.Po Srbiji vozači tih kamiona voze dan i noć tako da neprave ni dnevnu ni nedeljnu pauzu a firma im izdaje potvrdu da nisu radili a tahografski listić bace u kantu za smeće.Oni su potencijalne ubice na putu. Policija im gleda koz prste ili uzme napojnicu.Zato su ta dvojica moralno odgovorna jer nepreduzimaju ništa da se spreči takav rad vozača.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP