Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VLADIČIN HAN

U sudaru poginuo muškarac, a četvoro povređeno!

Autor: A. O. | 25.07.2014 - 18:40:00h | Komentara: 0

U čeonom sudaru dva putnička vozila, niških i leskovačkih registracija, poginuo je muškarac iz Leskovca. Nesreća se najverovatnije dogodila zbog preticanja na mestu gde to nije dozvoljeno

Pokrivalica saobraćajka

Jedna osoba je izgubila život, a četvoro ih je lakše povređeno u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak rano ujutro na magistralnom putu Niš-Skoplje, nadomak Vladičinog Hana, piše telegraf.rs.

Do čeonog sudara najverovatnije je došlo zbog preticanja na mestu gde to nije dozvoljeno, kaže portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković, prenosi Okradio.rs.
- Još uvek nemamo precizne informacije, niti identitet poginule i povređenih osoba, pošto je uviđaj u toku. Znamo samo da su se sudarila dva putnička vozila, jedno niških, a drugo leskovačkih registracija. Na licu mesta poginuo je muškarac iz Leskovca. Ostalim povređenim licima, lekarska pomoć ukazana je na licu mesta. Do nesreće je najverovatnije došlo zbog nedozvoljenog preticanja – kaže Stamenković.
Ovo je druga saobraćajna nesreća u poslednjih 10 dana. U sudaru dva putnička vozila pre šest dana na magistralnom putu kod Džepa, četiri osobe su zadobile lakše i teže telesne povrede. Uzrok je isti, preticanje preko pune linije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP