Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Ubio devojčicu (12) na pešačkom prelazu

Autor: A.O. | 26.04.2014 - 11:00:00h | Komentara: 32

U stravičnom udesu koji se sinoć oko 20 sati desio na Pančevačkom putu, nedaleko od megamarketa “Pevec”, u Beogradu, poginula je devojčica stara 12 godina

saobraćajna nesreća

Neutešna porodica | Foto: M. Perić

Vozač crvenog automobila marke “bmw”, M. Đ. (25) pri brzini koju su očevici opisali kao sumanutu udario je dete na pešačkom prelazu i pobegao, ali se ubrzo predao policiji.

saobraćajna nesreća

Vozač odbacio dete oko 25 metara | Foto: M. Perić

Automobil se, kako su opisali očevici, kretao u smeru Beograda. U tom trenutku devojčica je bila na pešačkom prelazu, a na semaforu je bilo zeleno svetlo. “Bmw” je naleteo tolikom brzinom da je dete od siline udarca odletelo 30 metara, a kraj beživotnog tela devojčice, koja se najverovatnije vraćala kući iz škole, ostale su rasute školske knjige...

saobraćajna nesreća

Na mestu velike tragedije ostale devojčicine knjige | Foto: M. Perić

- Manijak jedan nenormalni! Samo sam krajičkom oka primetio da je proleteo ogromnom brzinom! Udario je dete, a onda kao da se dvoumio šta da radi, nećkao, cimao automobil... Na kraju je samo dodao gas i pobegao s lica mesta - rekao je za “Alo!” jedan od vidno potresenih očevidaca ove tragedije, koji nije mogao da sakrije tugu i bes.


Na lice mesta ubrzo nakon nesreće su stigle tri patrole policije i sanitet Hitne pomoći, koja je nažalost jedino mogla da konstatuje smrt deteta. Kada su saznali za tragediju došli su i porodica i komšije nesrećne devojčice.

Zanemeli su od strašnog prizora, a potom zavrištali od bola, zbog čega su i prolaznici briznuli u nezadrživi plač. Devojčicina majka je od šoka nekoliko puta padala u nesvest, odbijajući molbe lekara Hitne pomoći da je uvedu u sanitet i pomognu joj.


Na mestu nesreće ostali su jaki crni tragovi kočenja, dužine oko 30 metara.
 

Poslednji komentari
  • vex Vreme: 25.04.2014 22:09h

    Ako je neki tatin sin,kao A.Mitrovic bice devojcica kriva! Strasno!

  • NADA Vreme: 25.04.2014 22:55h

    Saucesce porodici. Sve ce se zavrsiti sa uobicajenim da se pesak pojavio niodkuda van pesackog prelaza dok je vozac vozio propisanom bryinom. Jos jednom saucesce porodici.

  • mile bg Vreme: 26.04.2014 00:07h

    Nemam reci da izrazim bes i ogorcenost koju osecam dok citam ovu vest i molim vas da ne dozvolimo kasnije da dete bude okrivljeno da je prelazilo na crveno svetlo, da bi M.DJ. bio oslobodjen krivice.Zasto mu se ne objavi puno ime i prezime?Nije valjda maloletan sa 25 godina?Jadno dete, a i njeni roditelji kojima je ovaj za volanom uskratio mnoge radosti u zivotu

  • mimii Vreme: 26.04.2014 00:44h

    Boze dragi!!!! Uvedite smrtnu kaznu,alo drzavo crna!!!!!

  • ilija Vreme: 26.04.2014 01:55h

    Evo rezultat loseg zakona, kada je u pitanju ovakav slucaj. Kazne sa negativnim poenima i novcana kazna nema efekat zato sto ima roditelja koji imaju pare da daju deci i njima to ne predstavlja nikakvu kaznu, jer ovaj decko ne verujem da bi ovako vozio da radi za 15.000 din. mesecno i da ima skroman auto. Pa bi video, kada nema ni za gorivo, ni da li ce imati ni za dorucak, da li bu mu palo na pamet da ovako vozi. Kakva je kazna kada je zivot ugrozen neciji finansijski ili u neg.poenima.. Jedini nacin za ovakvu nasilnicku voznju je minimum 20 god robije, trajno oduzeti dozvolu. A drzava bez sudjenja odmah sutra na sluzenje kazne teskog zatvora, i da se snimi kako robija pa da se i pusti na tv povremeno da ne padne napamet nikome vise!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP