Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIJE MOGAO DA PODNESE KRIVICU

Ubio se vozač koji je usmrtio devojku na pešačkom prelazu!

Autor: J. P. | 21.09.2013 - 10:53:00h | Komentara: 10

Nikola Torbica, koji je svojim autom u utorak uveče usmrtio Milicu R. (25) na pešačkom prelazu u Novom Beogradu juče je izvršio samoubistvo.

mesto nesreće

Mesto nesreće | Foto: Masanori Jošida

Milica R. preminula je Urgentnom centru u sredu, nakon što je teže povređena u utorak oko 20 sati u Ulici Milutina Milankovića kada je na nju naleteo automobil "škoda oktavija".

Nikola Torbica (49) je u utorak uveče kolima usmrtio Milicu R. (28) na pešačkom prelazu na Novom Beogradu, odbacivši je desetak metara, nakon čega je ona udarila u saobraćajni znak.

Kako Alo! saznaje, Torbica je juče ujutru pucao sebi u glavu u šumi kod Avale i tako je sebi oduzeo život.

Nakon tragične nesreće, on se odmah zaustavio i sačekao policiju, a devojka je od zadobijenih povreda preminula u Urgentnom centru.
Torbica je dao izjavu u policiji, pa je uz krivičnu prijavu pušten da se brani sa slobode.

Torbica se ubio u Zemljoradničkoj ulici u Belom potoku juče oko 14h.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 21.09.2013 11:51h

    Samo u Srbiji i Albaniji pesaci ginu na pesackom prelazu.Samo ovde pesaci moraju da cekaju milost nekog vozaca koji ce ih pustiiti da predju na prelazu.Gde god sam putovala , a putovala sam po celoj Evropi, svugde su vozaci stajali i pustali pesake .Ovde tek po neki, Ovde se ljute na pesaka ako ocekuje da prodje dok oni ne projure. I to je nasa Srbija. Ne ceni se zivot ni sopstveni ni tudjii.

  • Dzoni Vreme: 21.09.2013 13:12h

    Ne lupetaj majke ti, vozaci jesu strasno bezobzirni ali pesaci su takodje bahati do bola, nevezano za ovaj slucaj. U ostatku sveta su civilizovani i pesaci i vozaci pa se desava manje nesreca, a to sto smo mi kao Indija, Turska, Albanija zato imamo ovoliko slucajeva

  • Patriota Vreme: 21.09.2013 13:42h

    Ana...ne znam gde si ti to putovala ali pricas nesto napamet. Drugo kao da se to desava samo ovde. Kako zivimo dobro smo i normalni. I uvek se nadje neko da pise, u Srbiji je (shit) u Srbiji nista ne valja ovo ono i uvek smo mi najgori...a sto je najgore uporedjujes Albaniju sa Srbijom. Ako ti se ne svidja ovde (PALJBA) SRBIJA MAJKA... Ovo zadnje sam rekao jer sam dugo bio van i veruj mi ovde je najlepse ako znas kako da organizujes zivot.

  • marconny Vreme: 21.09.2013 14:04h

    Ana da si putovala kao sto pricas videla bi koliko se zapravo staje na pesackim prelazima...kod nas se i postuje, a u drugim urbanijim zemljama mnogo mnogo manje, provereno. U svakom slucaju tragedija ogromna za obe porodice, tako da nije ni vreme ni mesto da se raspravlja o pesackom, mozda su mu i otkazale kocnice pa nije mogao da ukoci. Tvoje je da sacekas, pa ako neko stane a ti predji.

  • Olga-Bg Vreme: 21.09.2013 14:43h

    jadan devojka i njena porodica...a jadan i ovaj covek. @Ana zena sam srednjih godina,i znam da je cesta pojava da pesaci ginu na pesackom.....zivim na Slaviji,i cesto prelazim na pesackom,a gde nema semafora i nema saobracajca,a Slavija je vrlo prometna...nikada jos nisam dozivela niti videla da neki vozac nece da propusti pesake,tako da,zbog nekih slucajeva,nemojte generalizovati stvari

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP