Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODICE ŠIMUN I PERUŠINOVIĆ SLOMLJENE TUGOM

Umesto da žene, sahranjuju sina!

Autor: N. N. Travica | 12.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Porodice Šimun i Perušinović slomljene su od bola i zavijene u neopisivu tugu, kao i celo Bačko dobro Polje, kraj Vrbasa.

Vozilo kojim je upravljao Marko se zakucalo u drvo

Vozilo kojim je upravljao Marko se zakucalo u drvo

Meštani ovog malog i mirnog mesta još uvek ne mogu da poveruju kakva ih je tragedija zadesila u noći između subote i nedelje, na putu Zmajevo - Bačko Dobro Polje, kada je automobil „opel korsa“ , iz još uvek neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku i udarilo u drvo pored puta.


Iz kuće pokojnog Marka Šimuna odzvanjali su jecaji, uplakane rodbine i prijatelja, koji su se juče smenjivali, kako bi sa najbližima podelili najteže trenutke. U domu su majka, sestra i verenica, koju je Marko petnaest godina neopisivo voleo.

Marko Šimun

Marko Šimun


- Sve je bilo spremno. Burme kupljene, pozivnice za venčanje poslate, svadba je zakazana za 23. mart. Odelo je kupio da bude najlepši mladoženja, a šta nas zadesi. Umesto na svadbu, obućiće odelo na poslednji ispraćaj– sa očima punim suza priča deda Krsta.

U familiji Perušinović svi obukli crninu. Zadesilo ih je nešto čemu se niko nadao nije. Ne veruju da Vanje (24) više nema. Košarkaška lopta zauvek će ostati u njenoj sobi.

Košarkaška lopta zauvek će ostati u njenoj sobi: Vanja Perušinović

Košarkaška lopta zauvek će ostati u njenoj sobi: Vanja Perušinović


- Otac Marko, majka Snežana i stariji brat Danko slomljeni su. Bila je sa svojom najboljom drugaricom Julkom Jelić (23), koja je u ovoj nesreći prošla sa povredama. Izašli su u provod, a u istom lokalu je bio i Vanjin brat Danko. On je krenuo malo ranije kući i pitao je Vanju hoće li da pođe sa njim, ali mu je ona odgovorila da će ostati još malo – priča, dok suza suzu stiže, sestra od tetke Dejana.

Meštani Bačkog Dobrog polja na mesnom groblju u tom mestu, ispratiće Vanju na večni počinak u 15 sati, dok će Marko biti sahranjen u 16 sati.

Povređeni u teškom stanju


Milica Pejović (24) i Mirko Bogdanović (32), koji su se u trenutku nesreće nalazili u automobilu i dalje se nalaze u Vrbaškoj bolnici. Kako je za “Alo!” potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, Julka Jelić je zbog povreda kičme prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP