Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STANKA ĐOKIĆ, NEVENČANA SUPRUGA NASTRADALOG OSMANA ZOLTIĆA (66) IZ ZEMUNA

„Videla sam u šolji da će mi ubiti muža“

Autor: J. Paunović | 30.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

„Danima mi je govorio: Stano, ti da me sahraniš i molim te na groblje da mi dolaziš. Prethodnih osam dana terao me je da mu gledam u šolju, nisam smela da mu kažem kako sam nekoliko puta videla njegov beli lik, što znači smrt. Pitao me je da li vidim šta, jer se oseća loše“, kaže u ispovesti za naš list Stanka Đokić, nevenčana supruga Osmana Miće Zoltića (66) iz Zemuna koga je u petak uveče u Ugrinovačkoj ulici kolima usmrtio Denis Č. (26), koga je juče nakon bekstva uhapsila policija.

Stana pokazuje  Mićinu sliku  sa posvetom

Stana pokazuje Mićinu sliku sa posvetom | Foto: Mitar Mitrović

Nastradali čovek kobne večeri krenuo je kod Stanke kako bi se družili. Nedaleko od njene kuće, dok je prelazio pešački, kolima ga je udario Denis Č. i pobegao sa mesta nesreće. Osman je izdahnuo na mestu tragedije.


Vozača ubicu odala devojka

Denis Č. (26) iz Kikinde uhapšen je juče zbog sumnje da je vozio „golf“ kojim je u petak pregažen Zoltić (65) u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu. On je identifikovan uz pomoć devojke I. R. (22), koja je prijavila krađu „golfa“ istog dana kada se dogodila nesreća. Nakon što je saslušana u policiji, ona je ipak priznala da je vozilo svog oca dala dečku i da je on potom izazvao nesreću. Njih dvoje su nekoliko meseci živeli u Zemunu.

- To veče me je pozvao i rekao da dolazi kod mene jer mu je dosadno. Naravno da sam se obradovala, jer smo se mnogo voleli. Ne zadugo, čula sam neku galamu sa ulice i Hitnu pomoć. Ubrzo su došle komšije i rekle da je moj Mićo mrtav.

Tri dana sam kukala i sada mi je teško kada pomislim na njega. Dva puta me je ove godine vodio na more. Uspeo je da zaradi za nas. Bilo nam je baš lepo i nikada to neću zaboraviti“, priča Stana dok u ruci drži Osmanovu sliku, koju joj je poklonio sa posvetom.


Upoznali su se pre osam godina u Jagodini kada su sa penzionerima išli na izbor gradonačelnika. Od tog dana su bili zajedno svaki dan. Svako od njih imao je svoju porodicu i decu. 

Mesto na kom je  pregažen  Osman Zoltić

Mesto na kom je pregažen Osman Zoltić | Foto: Goran Srdanov


- Posle tragedije došao mi je Mićin sin Dejan. Liči na njega i lep je ko slika. Bilo mi je teško kada sam ga videla. Odmah me je pitao: „Stano, šta se to dogodilo sa mojim tatom“. Nisam znala šta da mu kažem. Rekla sam mu da mi je njegov otac tražio da ga sahranim, ali sam mu rekla: „Kako ću ja kada imam malu penziju“ - dodaje Stanka.

Kaže da joj je najteže, jer je sada ostala sama nakon drugog muškarca u životu koji je umro. I da nikada neće zaboraviti kada ju je policija pozvala sa Mićinog telefona i rekla da ima najgoru stvar da joj saopšti.
O smrti svog oca obavešten je i njegov sin Dejan Zoltić.
- Moj otac jeste bio star, ali još je mogao da živi. Taj vozač nije bezobrazan nego bolestan - kratko je rekao Dejan.

Komšija ga prepoznao po torbici sa duvanom


Kako „Alo!“ saznaje, jedan od komšija nastradalog Osmana Mićo Zoltića prepoznao ga je po torbici u kojoj je bio duvan.
- Komšija mi je rekao da je odmah znao da je to moj Mićo, jer je imao punu torbu duvana. Svaki dan ga je prodavao u Prvomajskoj ulici kako bi preživeo, jer je tek pre dva meseca otišao u penziju. Ja sam ga faktički izdržavala. Kod mene se hranio, jer ga je žena ostavila i otišla kod majke. Volela sam ga iako je bio opasan ženskaroš - priča Stana.

Poslednji komentari
  • Sunce Vreme: 30.06.2015 09:44h

    Eeee a vidi se da je Stana bas postena.E stvarno ne mogu da verujem da su ove novine spale na ovakve naslove i ovakve sagovornike.Znam da necete objaviti,samo se zapitajte gde vam ode kvalite.

  • skali Vreme: 30.06.2015 12:42h

    stvarno dno dna

  • stbi Vreme: 30.06.2015 13:26h

    Citam i ne mogu daverujem sta citam.....

  • mima Vreme: 01.07.2015 17:28h

    Alo ljudi, ako niste znali, ovo je 21. vek! UZAS!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP