Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

EKSKLUZIVNO!

Vladimir Cvijan imao saobraćajku!

Autor: J. P. - M. D. | 28.05.2013 - 19:05:00h | Komentara: 0

Vladimir Cvijan, visoki funkcioner Srpske napredne stranke i narodni poslanik, doživeo je u 17.30 časova saobraćajnu nesreću u mestu Majdan kod Rudnika, ekskluzivno saznaje Alo.rs!

Reč je o lančanom sudaru nekoliko automobila koja su se, srećom, kretala usporeno tako da nije bilo povređenih. I Cvijan je prošao bez ijedne ogrebotine, što je potvrdio i za naš portal.

Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: FoNet

 
- Bio je to lančani sudar na Ibarskoj magistrali. Svi smo, hvala Bogu, živi i zdravi. Niko nije povređen, a šteta na vozilu je zanemarljiva - izajavio je za Alo.rs Cvijan, neposredno nakon nezgode. On objašnjava da je putovao sam svojim privatnim autumobilom iz Čačka za Beograd.

- Evo, da je sve u redu govori i to da sam nastavio vožnju za Beograd i idem na poslovni koktel - dodao je predsednik skupštinskog Odbora za zakonodavstvo i ustavna pitanja.

Kako Alo.rs nezvanično saznaje, vozač koji je izazvao lančani sudar je pobegao sa mesta nezgode. Policija je izvršila uvuđaj i nastavlja aktivnosti na rasvetljavanju okolnosti saobraćajnog udesa.


Zanimljivo je da je u dva dana ovo drugi sudar poslanika srpskog parlamenta. Tako je Alo.rs juče objavio da je poslanik SPS Zoran Anđelković Baki učestvovao u sudaru u sred prestonice u kome, srećom, takođe nije bilo povređenih.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP