Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Vođa „Škorpiona“ poginuo sa ženom i sinom!

Autor: Ekipa Alo! | 03.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Komandant bivše paravojne jedinice “Škorpioni” Slobodan Medić (47), njegova supruga Lj. M. (45) i sin D. M. (17) poginuli su, dok je jedna osoba teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče na lokalnom putu Sremska Mitrovica - Veliki Radinci.

Slobodan  Medić

Slobodan Medić

Medić, koji inače služi višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina, bio je na odobrenom slobodnom vikendu i pretpostavlja se da je u trenutku nesreće sa porodicom krenuo kod prijatelja u Sremsku Mitrovicu na doček Nove godine. Nesreća u kojoj je poginuo zajedno sa porodicom dogodila se oko 17 sati, kada je “reno” beogradskih registarskih tablica udario u “tojotu” u kojoj su bili Medići.

Za volanom “renoa” bio je Dejan K. (28) iz Velikih Radinaca, koji je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na levu stranu kolovoza i udario u “tojotu”, koja se od siline udarca prevrnula na krov i završila u kanalu. Dejan je u trenutku nesreće, kako je pokazao alko-test, u krvi imao 1,9 promila alkohola. On je pretrpeo lakše telesne povrede.

- Dva beživotna muška tela ležala su u smrvljenoj „tojoti“, dok je telo žene ispalo iz vozila. “Tojotu” smo morali da sečemo da bismo izvukli tela muškaraca. Svuda po putu bile su razbacane dečje stvari, kolica i mleko - kaže za “Alo!” Stevan Pejić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije Sremskog okruga.

Medić je za vreme „Oluje“ u Srem stigao iz Mirkovaca u Hrvatskoj. Njemu se sudilo zajedno sa još četvoricom pripadnika “Škorpiona” za ratne zločine nad Muslimanima u BiH 1995. Osuđen je na maksimalnih 20 godina.
Poslednji komentari
  • baki Vreme: 03.01.2014 18:50h

    Jes kad bi se zezali ,majka Rusija

  • tuga Vreme: 03.01.2014 20:57h

    A zurio si da se u 18h javis u zatvor. Da stignes na vreme dragi cika Boco. Ovo je velika bol za sve a posebno za Bubu nasu. Kako ce ona dalje sama. Cuvacemo je. OBECAVAM. Danas smo vas svi ispratili u vecnu kucu. Neka vam je vecna slava dragi Boco, Ljiljo i Dražo

  • gavrilovic Vreme: 04.01.2014 17:49h

    Razumljivo.Vasa pravila ne dozvoljavaju da se krvavi zlocin nazove zlocinom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP