Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RAJKO RADOJKOVIĆ (21) OTPUŠTEN JUČE IZ BOLNICE

Vozač ne sme nikuda iz Makedonije!

Autor: D. Ćuruvija | 31.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rajko Radojković (21) iz Niša, koji se sumnjiči da je 28. jula u Makedoniji vozeći „ford fijestu“ izazvao tešku nesreću u kojoj je poginula osmomesečna beba, a više osoba teže povređeno, pušten je juče iz bolnice u Skoplju, a sudija mu je zabranio da napušta zemlju dok traje istraga, rekao je za „Alo!“ izvor iz makedonske policije.

U nesreći stradala osmomesečna beba

U nesreći stradala osmomesečna beba

Kako saznajemo, Radojkoviću su oduzeti lična karta, pasoš i vozačka dozvola, a svi makedonski granični prelazi su obavešteni da ne sme da napušta zemlju.


- Radojkovića je juče iz bolnice „Osmi septembar“ policija sprovela u mesto Negotino, čije tužilaštvo vodi istragu protiv njega, i on mora da se u određeno vreme javlja policijskoj stanici u tom mestu. On će zasad da boravi u jednom hotelu. Danas će istražni sudija i tužilac saslušati preživele putnike u bolnici u Skoplju, a nakon toga će doneti odluku da li će i za koje delo teretiti Radojkovića i da li će mu biti određen pritvor. Osim toga, treba da se uradi i saobraćajno veštačenje - rekao je za naš list izvor iz istrage, uz napomenu da krivično gonjenje može da bude ustupljeno i Srbiji.

Radojković

Radojković


Radojković se nalazio u istoj bolnici iz koje je prekjuče izašao i Dragan Marinković (34) iz Ćuprije, u čiji je automobil kod Demir kapije udario. Kako saznajemo, Draganova supruga Marija (30) i dalje je u teškom stanju posle operacije kičme i saznanja da joj je poginuo osmomesečni sin Andrija. U teškom stanju je i Draganov brat Nikola (24), koji se ne budi iz kome. Zdravstveno stanje petogodišnjeg Matije, sina bračnog para Marinković, stabilno je nakon operacije noge.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP