Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA PRONAŠLA „GOLF“ KOJIM JE USMRĆEN MARKO (21)

Vozača ubicu majka odvela da gleda uviđaj!

Autor: J. Paunović | 06.05.2015 - 08:21:00h | Komentara: 5

Policija je pronašla „golf 2“ kojim je Uroš Mikić (22) u noći između petka i subote u beogradskom naselju Vidikovac usmrtio Marka Jovanovića (21) saznaje ekskluzivno alo.rs.

Žrtva: Marko Jovanović (21)

Žrtva: Marko Jovanović (21)

Kako se sumnja, Uroš je sa majkom sakrio automobil, a kako „Alo!“ saznaje, ona je potom sina vratila na mesto nesreće kako bi iz blizine gledali uviđaj!

- Oni su odšlepali izlupani automobil, seli u „pikap“ i odvezli se do mesta tragedije. Tu su bili sve dok policija nije završila uviđaj. Nisu želeli da kažu zbog čega su to učinili - kaže izvor „Alo!“ iz MUP-a.

Golf 2 koji pripada Urošu Mikiću

Golf 2 koji pripada Urošu Mikiću

Prema našim informacijama, automobil je bio totalno isečen, ali su stručnjaci utvrdili da se radi o vozilu koje je usmrtilo nesrećnog mladića na Vidikovcu.


Na Miljakovcu u kući porodice Mikić juče smo zatekli samo Đorđa Konstatinovića, dedu uhapšenog vozača.
- Mog Uroša video sam juče. Niko mi ništa nije rekao. Ne znam ni danas gde su. O kakvoj tragediji vi meni govorite, moja ćerka me nije obavestila... Znate, ja sam mnogo bolestan i ne izlazim iz kuće - rekao nam je on. Kako saznajemo, Uroš, njegova majka i očuh juče su bili na saslušanju u policiji.

Kuća Uroša Mikića  na Miljakovcu

Kuća Uroša Mikića na Miljakovcu | Foto: Milan Ilić


- Uroš je priznao da je udario momka, da se uplašio i da je pozvao majku. Ona je došla kolima koje je uzela od supruga koji radi na auto-otapadu. Čeka se da se Urošev očuh otrezni kako bi se stavio na poligraf. Već dva puta dolazi pijan i kao takav je nepogodan za testiranje. Moguće da će on odgovarati za prikrivanje krivičnog dela - objašnjava naš izvor iz policije.

Mesto na kojem je automobil Golf 2 pronađen

Mesto na kojem je automobil Golf 2 pronađen

 
U kući stradalog Marka, očaj i tuga. Branka Jovanović sprema se da sahrani sina na njegov imendan.
- Nek Uroš živi sa mišlju da je ugasio jedan mladi život. Ja mu ne želim ništa loše. Krivo mi je samo što ljudski nije stao da pomogne mom sinu kada ga je već udario. Sahranićemo Marka na Markovdan, njegov imendan“, kaže za „Alo!“ Branka.

Sprema sinu sahranu:  Branka Jovanović

Sprema sinu sahranu: Branka Jovanović | Foto: Milan Ilić


Nesrećnu ženu u subotu oko četri sata ujutru zvala je policija i saopštila da je njen sin mrtav. Ništa više nije znala sem da ga je udario vozač koji je pobegao.
- Marko je od siline udarca odleteo na drugi auto. Radnice pekare rekle su mi da je toliko bio jak udarac da im je ispalo sve što su držali u rukama. Policajac nam je rekao da je on već bio mrtav na mestu i da mu nije bilo spasa. Odmah su na osnovu farbe, izjave svedoka i video-snimaka znali da je u pitanju plavi „golf 2“. Taj vozač nije ni kočio samo je nastavio dalje pošto je udario Marka - priča Markov očuh Predrag.

Prethodno vozio Ibarskom u kontra smeru?!


Kako „Alo!“ saznaje, policija je nekoliko sati pre tragične nesreće u Rakovici, kada je stradao Marko Jovanović (22), dobila informaciju da plavi „golf 2“ ide u kontra smeru.
- Dalja istraga će utvrditi da li se radi o istom automobilu i vozaču. Mikić je poznat po narkomaniji i razbojništvu, ali i nasilničkoj vožnji i nizu saobraćajnih prekršaja- kaže naš sagovornik iz policije.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 06.05.2015 08:47h

    I sta je radio na slobodi za volanom?! Samo je bilo pitanje koga ce ubiti, a takvih ludaka je hiljade jer sudstvo ne radi kako treba i sve se moze potplatiti

  • Tatjana Vreme: 06.05.2015 10:16h

    A mama od ubijenog sprema sahranu i doterala se za reportere stavila lanac oko vrata namazala nokte

  • svetac Vreme: 06.05.2015 11:03h

    policija i sudstvo su krivi za ovo ubistvo... kad ga ovi "sudaci" puste vi ste duzni da ga ponovo uhapsite, sve dok ga ovi ne osude na zasluzeno//// evo vam ga sad ovaj vas" od ranije poznat policiji"

  • zo Vreme: 06.05.2015 12:23h

    E sada ce nase sudstvo da se pokaze. Kaznice ga sa sest meseci nanogice a mozda ce mu i uzeti dozvolu koji mozda i nema pa kada dobije kaznice ga uzimanjem dozvole. A majku ce da kazne uslovno takodje sa sest meseci da bi dala primer ostalim majkama.

  • Mrki Vreme: 06.05.2015 14:58h

    Mikić je poznat po narkomaniji i razbojništvu, ali i nasilničkoj vožnji i nizu saobraćajnih prekršaja- kaže naš sagovornik iz policije. A sad i po ubistvu... i na kraju ce biti da nije ni kriv.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP