Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

M.M. (34) UHAPŠEN JER JE PREGAZIO DEDU, PA POBEGAO

Vozača ubicu odali Sirijci koje je krijumčario!

Autor: S.Božinović | 28.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Zbog sumnje da je preksinoć na magistralnom putu Majdanpek-Kladovo, u blizini mesta Klokočevac, svojim vozilom usmrtio pešaka Voju Markovića (68) iz sela Topolnica kod Majdanpeka, a potom pobegao sa mesta nesreće, policija je uhapsila M. M. (34), rodom iz Prizrena, sa prebivlištem u Negotinu. On je uhapšen u Barajevu, a hapšenju su pomogli Sirijci koji su opisali kombi i vozača, a koje je on ilegalno prevozio u trenutku udesa!

Mesto udesa u blizini Klokočevca

Mesto udesa u blizini Klokočevca

Nesreća se dogodila preksinoć oko 23 sata, o čemu svedoči očevidac Margita Jovanović, ispred čije se kuće i dogodila nesreća.


- Probudila me škripa guma. Ustala sam i pogledala kroz prozor. U polumraku sam videla čoveka kako izlazi iz kombija, zagleda ga sa svih strana, a onda se vraća u vozilo i kreće u rikverc. Gotovo odmah se zaustavio, izašao je i uzeo tablicu koja je otpala sa kombija i sakupljao je nekakvo staklo. Sve to je uneo u kombi. Nakon toga je dodao gas i otišao. Izašla sam da vidim šta se dešava i spazila nekoga u jarku. Onda je naišao komšija Dragoljub i zajedno smo pozvali policiju - kaže Margarita.

Nakon završenog uviđaja i hapšenja osumnjičenog, urađena je rekonstrukcija događaja, koja liči na filmsku priču.

- Osumnjičeni je udario pešaka i vukao ga 53 metra, a da verovatno to nije ni primetio! M. M. je nakon nesreće nastavio da vozi, a u blizini Golupca je patrola pokušala da ga zaustavi - saznajemo od nadležnih. Međutim, M. M. je prošišao, stao oko 500 metara dalje na jednoj krivini i iz kombija izbacio devetoricu Sirijaca. Vratio se do policije i rekao:

- U retrovizoru sam video da me zaustavljate, ali nisam bio siguran, pa sam produžio. Ipak sam se vratio da proverim - kazao je ne trepnuvši.
Policajci su mu pregledali dokumenta i spazili su da mu je slomljen far, na šta je M. M. odgovorio da je imao manju nezgodu na putu i da će ga zameniti. Policija mu je poverovala, pustila ga, a on je pobegao u Beograd ostavivši devetoricu Sirijaca u šumarku.

Kada su Sirijci pronađeni, sve je bilo objašnjeno nadležnim organima. M. M. je za samo jedan dan uspeo da prefarba kombi i zameni polomljene delove, ali mu to nije pomoglo da se izvuče.

Častio za prvu deviznu penziju


Nastradali Voja Marković stekao je penziju radom u inostranstvu, a kobne večeri je u kafanu pozvao prijatelje da ih časti.
- Bila mu je to prva devizna penzija i silno se radovao tome. Častio nas je, ali on nije ni okusio alkohol. Živeo je sam, a njegove dve ćerke su udate u obližnjim mestima - kažu njegovi prijatelji.
Policija je prilikom uviđaja u džepu nastradalog Markovića pronašla 1.150 evra i 2.000 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP