Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Zakucao se golfom u mašinu za asfalt i poginuo!

Autor: OK Radio | 04.11.2014 - 13:50:00h | Komentara: 0

Radnik obezbeđenja na Koridoru 10 u Vranju Miroljub Mitić (30) poginuo je u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi na deonici u izgradnji.

Pokrivalica uviđaj, policija, ubistvo

On se automobilom marke „golf“ kretao putem koji je zatvoren za saobraćaj i koji nije osvetljen, nakon čega je velikom brzinom udario u parkiranu mašinu za polivanje asfalta.
"Mitić je vozio automobil na deonici koja nije puštena u saobraćaj jer je još uvek u izgradnji. To se desilo na delu novog autoputa od Železničke stanice u Vranju do sela Suvi dol.
Mladić je poginuo na licu mesta, a uviđaj su po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca izvršili službenici Policijske uprave u Vranju - kaže portparol PU Dragan Stamenković. On dodaje da Mitić nije bio radnik preduzeća koje radi na izgradnji Koridora, već da je samo noću čuvao mehanizaciju. Miroljub Mitić bio je oženjen, a kako kažu oni koji su ga poznavali, dan pre pogibije rastao se sa suprugom.
- Znam ga kao dobrog dečka. Čuo sam da je imao problema u braku jer nisu mogli da dobiju dete. Često je pio, a sudeći po komentarima koje je ostavljao na društvenim mrežama, u poslednje vreme je bio baš razočaran u svoj život. Često je dolazio u Panevlje kod svojih pobratima, čak je znao i po dve nedelje da ostane u selu.
Svi smo šokirani jer se radi o mladom momku koga svi ovde poznajemo – priča meštanin Panevlja Dragan Stanković.

Sada pokojni Miroljub Mitić samo dan pre pogibije na svom Fejsbuk profilu napisao je „Slobodan od danas. Nema više moje drage i od ovog momenta sam slobodan čovek“. Telo Miroljuba Mitića poslato je na obdukciju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP