Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU

Žena polivena kiselinom umesto vodom!

Autor: Tanjug | 21.06.2013 - 07:32:00h | Komentara: 1

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, dva lica su ubodena nožem, jedno je zadobila prostrelnu ranu, a dve osobe su povređene na poslu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

dd

Dvoje ljudi izbodeno sinoć | Foto: Shutterstock

Muškarac star 44 godine zadobio je oko 23 časa u Dunavskoj ulici u Zemunu ubodnu ranu nožem u predelu vrata i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.


Jutros oko dva časa u Zaplanjskoj ulici kod jednog parkića muškarac star 37 godina, policajac, zadobio je nožem ubodnu ranu u predelu natkolenice i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

U okršaju između organa reda i izgrednika, takođe, u Zaplanjskoj ulici, jedna osoba je zadobila prostrelnu ranu u predelu natkolenice i prevezena je na odeljenje ortopedije na Banjici, kazala je Macura.

Muškarac star oko 60 godina je u udesu oko 21.35 časova na Pančevačkom mostu zadobio razderotinu na glavi, posekotinu arkade, otvoreni prelom podlaktice, osećao je bol u predelu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reeanimaciju Urgentnog centra.

Drugi muškarac star 48 godina zadobio je razderotinu čela, osećao je bol u slabinskom delu leđa i prevezen je u Urgentni centar.

Macura je rekla da je prilikom ove intervencije Hitna pomoć imala problem, jer je bio blokiran saobraćaj.

U udesu rano jutros oko 04.15 časova na Vidikovcu muškarac star 27 godina zadobio je povredu sa oguljotinom slabinskog dela leđa, povredu glave i hematom na potkolenici i prevezen je u Urgentni centar.

Dve ženske osobe zadobile su povrede oka prilikom akcidenta na poslu oko 21.45 časova na Zrenjaninskom putu.

Žena stara oko 50 godina onesvestila se, ali je umesto vodom polivena kiselinom, koja je dotakla i drugu ženu staru 47 godina i one su prevezene na očno odeljenje u Pasterovu ulicu, rekla je Macura.

U udesu oko 19 časova na uglu Južnog bulevara i Ulice Maksima Gorkog motociklista, muškarac star 36 godina, zadobio je povredu glave, ramena i kuka i prevezen je u Urgentni centar.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 22.55 časova u Tvornička bb, ali je muškarac star oko 30 godina koji je zadobio povredu glave odbio prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 112 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, precizirala je Macura.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.06.2013 17:29h

    katastrofa

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP