Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GDE LETUJU SRPSKI POLITIČARI

Crna Gora, Grčka, tu se dobro brčka!

Autor: M. Keranović | 07.08.2013 - 08:02:00h | Komentara: 4

Kako do narednog skupštinskog zasedanja ima dvadesetak dana, većina članova parlamenta odlučila je da spakuje kofere. Najveći broj poslanika sa kojima smo razgovarali planira ili je već otišao put Crne Gore i Grčke. Poslanik DS-a Goran Bogdanović vrele letnje dane provodi na Crnogorskom primorju, gde inače letuje poslednjih 30 godina.

Halkidiki

Halkidiki

- I ove godine sam u Budvi. Ostaću desetak dana - kaže za „Alo!“ Bogdanović.


Ni Tamara Tripić ne planira leto da provede u Beogradu i već ovih dana sa porodicom putuje na Halkidiki.

Međutim, za razliku od njih, Gordana Čomić neće ići na letovanje, već će ostati kod kuće. Kad je reč o naprednjacima, Veroljub Arsić, šef poslaničke grupe SNS-a, pakuje kofere za Grčku.

Tamara Tripić

Tamara Tripić

- Planiram kratak odmor do 10 dana. Najverovatnije ćemo ići u Olimpik Bič jer je blizu i brzo mogu da se vratim u Beograd u slučaju da nešto nepredviđeno iskrsne - objašnjava Arsić za „Alo!“.


Njegov zamenik Zoran Babić već je otputovao, a nalazi se u rodnoj Vrnjačkoj Banji. Iako njegova porodica lobira da bar nekoliko dana provedu na moru, Babić za „Alo!“ ističe da je to pitanje još otvoreno jer ne zna da li će mu vreme i obaveze to dozvoliti.

- Nalazim se u mojoj Vrnjačkoj Banji. Radujem se druženju sa prijateljima i kumovima sa kojima se ne viđam koliko bih voleo zbog brojnih obaveza u Beogradu - navodi Babić.

Veroljub Arsić

Veroljub Arsić | Foto: FoNet

Momo Čolaković, poslanik PUPS-a, kao i Vladimir Ilić, šef poslaničke grupe URS-a, odmor neće provesti van granica Srbije. Čolaković će slobodne dane, kako navodi, iskoristiti da završi privatne obaveze, a Ilić da skokne do Srebrnog jezera. Dok će se Vojislav Koštunica, lider DSS-a, i ove godine odmarati u selu Belanovica, gde ima vikendicu, njegov stranački kolega i poslanik Slobodan Samardžić slobodne dane provešće u Crnoj Gori, kao i Dijana Vukomanović iz SPS-a.


- Odmor ću i ove godine provesti kod manstira Morača, gde imam seosko imanje sa kućom. Neću ići na more, već ću biti pored reke - rekla je nedavno za „Alo!“ Vukomanovićeva.
 

Stefanović za sada u Beogradu
Dok je skupštinska sala prazna, kabinet predsednika Skupštine radi kao da nije sezona odmora. U kabinetu kažu i da prvi čovek republičkog parlamenta još nije planirao letovanje.

Vlada se ne odmara
Kad je reč o Vladi, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik Aleksandar Vučić dogovorili su se da Vlada radi tokom avgusta. To znači da godišnjih odmora neće biti, ali će ministri biti u prilici da iskoriste produžen vikend.
- Ma kakav odmor, nema odmora - kazao je za „Alo!“ ministar Rasim Ljajić.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 07.08.2013 09:25h

    Tacno se vidi ko je posvecen poslu, a ko odmoru...

  • Ceca Vreme: 07.08.2013 09:29h

    Prvi medju jednakima su na radnim zadacima sto je za pohvalu.

  • Dex Vreme: 07.08.2013 10:21h

    Nema odmora dok traje obnova!

  • GORDANA Vreme: 07.08.2013 10:41h

    ovo meni izgleda kao "nema odmora dok traje obnova"za umisljene vlastodrsce kojima i nije potrebno letovanje jer ne znaju sta bi radili u lepsim i zanimljivijim sredinama .Ali zato oni koji zele ,kao npr.Tamara da I MI UZIVAMO U ZIVOTU KAO DRUGI KOJE JURIMO ZNAJU.A kako to da ne znate gde ce prvi i najbitniji covek DS?JER TO NAS ZANIMA A NE NEKI BEZVEZNI.,CAST IZUZETCIMA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP