Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽAS!

Glumac poznatoj manekenki na oči usmrtio majku!

Autor: Večernji.hr | 15.10.2014 - 12:12:00h | Komentara: 0

Glumac Emir Hadžihafizbegović u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju uveče dogodila na autoputu A3 kod mesta Bročice usmrtio je 63-godišnju Anicu Kuduz. S njom je u trenutku nesreće bila i njena 26-godišnja ćerka, poznata manekenka Lana Kuduz, zaštitno lice prošlogodišnjeg hrvatskog Dreft Fashion Weeka.

Lana je saučešća brojnih prijatelja primila i na svom profilu na Facebooku, na kom je prekjuče napisala "Moliću Boga da mi da snagu".

Emir Hadžihafizbegović

Emir Hadžihafizbegović | Foto: Kostadin Kamenov

Protiv Emira Hadžihafizbegovića policija je Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini podnela krivičnu prijavu zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teže, a jedna lakše povređena.
Veštačenjem je ustanovljeno je da je poznati glumac prekoračio brzinu, odnosno nije je prilagodio uslovima u saobraćaju. Kilometrima ispred mesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmeravanju saobaćaja u jednu traku, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat.
Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je u najbržoj, preticajnoj traci menjao točak, a takođe je vozio prebrzo. Zbog prebrze vožnje podnešena je prijava protiv još jednog vozača vozila protiv vozača nepoznatog vozila zbog oštećenja saobraćajne signalizacije i bežanja s mesta nesreće.

Lana Kuduz

Lana Kuduz | Foto: facebook

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj saopšteno je kako se intenzivno traga za nepoznatim težim vozilom koje je porušilo svetleću i drugu saobraćajnu signalizaciju.
Kažu kako je pitanje vremena kada će ga pronaći. Potrešena rođaka preminule Anice Kuduz prepričala nam je kako je do tragedije došlo.
– Kada je ugledala jureći automobil kako ide prema njima i ne zaustavlja se, Lana je u zadnji čas preskočila ogradu i spasila se, ali njena majka ostala je na mestu i dogodilo se najgore – ispričala je rođaka.
Anica Kuduz te nedelje uopšte nije planirala da sedne u automobil, nego da se zajedno s ćerkom u Zagreb trebala da vrati vozom jer su dan pre kupile povratnu kartu do Cerne, gde su u subotu doputovale na sahranu.
– Anica je rodom iz Cerne, tu ima dva brata, a kod jednoga je prenoćila pa se u nedelju planirala vozom vratiti u Zagreb. Međutim, jedan dalji rođak joj je rekao da se ne muči u vozu jer on i tako ide nazad u Zagreb, pa će i nju i njenu ćerku povesti – govore nam u Cerni.
Nećkala se, ali je ipak prihvatila ponudu. Krenuli su na put, a kada su naleteli na ostatke saobraćajne signalizacije koju je po autoputu malo pre razbacao vozač, koji je još uvek u begu, probušila im se guma. Zaustavili su automobil i u mraku se prihvatili menjanja točka, a nekoliko minuta kasnije dogodila se tragedija.
Poslednji ispraćaj Anice Kuduz bio je juče u Cerni, na groblju na kom je ona sama, ni 48 sati ranije ispratila svoje bližnje.
Anica je s ćerkom živela u Zagrebu na Peščenici, a dugi niz godina radila je u Domu za starije osobe na Trnju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP