Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKROMNO

Merkelova letuje s mužem na selu

Autor: Tanjug | 27.07.2015 - 11:43:00h | Komentara: 0

Nemačka kancelarka Angela Merkel bi sa suprugom Joahimom Zauerom trebalo, najverovatnije, večeras da stigne u Soldu, selo sa oko 400 stanovnika u Južnom Tirolu gde će biti na osmodnevnom odmoru, prenose nemački mediji pisanje tirolskog dnevnika "Dolomiten".

Angela Merkel i Joakim Zauer

Angela Merkel i Joakim Zauer | Foto: Profimedia

Merkelova bi, kao i prethodnih godina, odmor trebalo da provede u hotelu "Marlet" i, kako se navodi, nema planiranih susreta sa medijima.

Ona po tradiciji odlazi na odmor posle otvaranja Vagnerovog muzičkog festivala u Bajrojtu, gde je ovog vikenda izazvala pažnju kada je u pauzi pala sa stolice, prvobitne informacije su bile da se onesvestila, a zatim je usledio demanti i tvrdnja da se stolica zapravo - raspala.

I ove godine će kancelarka sa mužem šetati Južnim Tirolom, a očekuje se da će tu biti i legenda planinarenja Južnim Tirolom Rajnhold Mesner, čije će predavanje posetiti kao i ranijih godina.

Merkelova, kao i milioni Nemaca, odmor provodi sasvim obično, sa mužem, bez skupih jahti i bogatih prijatelja. Ona je, kako kažu analitičari, u godini izbora "profitirala" od svog odmora kada su je paparaci uslikali kako kranje prirodno i opušteno šeta sa mužem, njegovim sinom iz prvog braka i njegovom decom.

Paparaco fogotrafije Merkelove sa njenog porodičnog odmora su "čisto zlato" u izbornoj borbi, tvrdio je tada ekspert za medije i medijski savetnik Mihael Špreng, naglasivši da one signalizuju da se najjača žena sveta na odmoru ponaša kao i svaka druga.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP