Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

INCIDENT U SUDU

Pretukla vozača koji joj je usmrtio ćerku! (FOTO)

Autor: Vecernji.hr | 10.06.2015 - 15:03:00h | Komentara: 0

Ljiljana Mihaljević Jurič pretukla je u sudu Dina Bosanca (23) koji je kriv za smrt njene ćerke u saobraćajnoj nesreći u hrvatskom mestu Belišće.

Dino Bosanac

Dino Bosanac | Foto: Facebook / Dino Bosanac

– Crkni! Crkavaj kap po kap! Smrade! – vikala je, izvan sebe, Ljiljana Mihaljević Jurič na hodniku Opštinskog suda u Osijeku u ponedeljak. Rukama i nogama udarala je Dina Bosanca, kojem se sudi za smrt njene ćerke Adeline (23) u saobraćajnoj nesreći u Štefanju 2013. godine. Strgnula mu je i svukla košulju. Umešala se i mlađa ćerka Paula tvrdeći da im je zapretio Bosančev advokat Alen Jakobović.
– Ma ja ću tebe likvidirati! – okrenula se majka i prema njemu, dok ju je suprug Drago odvlačio i smirivao.
Sudija Mirko Ljubičić pozvao je pravosudne policajce i Hitnu pomoć koja je ženi ubrizgala injekciju za smirenje. Mučna scena okončana je kaznenim prijavama protiv nje, i to za napad i pretnje ubistvom opruženom te, kako se navodi, ozbiljne pretnje advokatu. Napeto je bilo još u sudnici.
– Dao ti Bog da se ugušiš u vlastitoj krvi i laži! – rekla je ona Dini Bosancu.
Suđenje je izrazito mučno otkako je počelo prošle godine u novembru.
Dino Bosanac kobne noći seo je za volan Adelininog automobila. Družili su se u kafiću, nisu se pre posebno poznavali. Sleteli su s puta oko 5.45 sati kod Valpova.
Devojci je noga proletela kroz bočno staklo i zaglavila se. Mladić je izašao, obukao jaknu i odšetao kući tri, četiri kilometra. Imao je 1,50 promila alkohola u krvi. Zaspao je kod kuće, a devojka je iskrvarila u vozilu Hitne pomoći. Odbrana tvrdi da je bio u šoku i nesvestan šta se zbiva i da se detalja ne seća.
– Neću ga ubiti jer bi mu to bilo milosrđe. Ne mogu mu ni oprostiti, neka oproštaj traži od boga, ali prvo da prizna šta je učinio. Svedoci menjaju iskaze, borim se za krv svoje ćerke – ogorčena je Ljiljana.
– Jako je sve to mučno, ali moraju shvatiti da je Dino nije ubio. Da možemo vratiti film, vratili bismo ga milion puta – govori, ipak, Dinov otac Vojimir Bosanac. Neugodnosti su, kaže, trpeli i pre, ali nisu reagovali.
– Shvatam je u potpunosti, ona je izgubila dete, a ne ja. Međutim, mi smo morali da se zaštitimo i da ih prijavimo policiji – dodaje on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP