Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LETNJA PREMIJERA

Nataša pokazala seksi guzu (FOTO)

Autor: A. Radojević | 28.06.2013 - 18:58:00h | Komentara: 3

Nakon uspešne promocije spota za pesmu „Kraljica novih ljubavi“, koji je snimala na Ibici, Nataša Bekvalac je odlučila da otvori sezonu kupanja i u Crnoj Gori i tom prilikom je pokazala sve svoje zanosne atribute.

Kupaći otkrio više  nego što bi trebalo:  Natašina zanosna  pozadina

Kupaći otkrio više nego što bi trebalo: Natašina zanosna pozadina

© by Alo!

Pop zvezda je rešila da provede nekoliko dana sa svojom ćerkom Hanom, te su boravile na Svetom Stefanu, gde su uživale u suncu, morskoj vodi, ali i morskim plodovima koje su probale.

Iako se Bekvalčeva trudila da se ne pojavljuje na javnim mestima, krijući se od paparaca, naš fotogaraf je uspeo da uslika pevačicu kako uživa sa svojom lepoticom na jednoj plaži na Crnogorskom primorju.

Nataša Bekvalac paparaco

Nataša Bekvalac sa detetom Foto: © by Alo!

Vešto odabravši još neotvorenu ekskluzivnu plažu „Jahting klub 222“ do koje se može doći samo sa vode, mislila je da je dovoljno skrivena, ali je naš paparaco ipak uspeo da napravi ove ekskluzivne fotografije.

netaša bekvalac

Letnja uživancija!

Na njima se vidi da je Natašina linija i dalje savršena, a pošto joj se kupaći kostim pomerio, najvišem pažnje privlačila je njena seksi guza.

- Nataša Bekvalac je u Crnu Goru otputovala dan nakon promocije spota za pesmu „Kraljica novih ljubavi“. Ona se nalazi na Svetom Stefanu, a zbog paparaca je sve vreme izbegavala javne plaže i restorane.

Nataša Bekvalac paparaco

Odmor u hladu!

Iako plaža jahting kluba u kom je odsela još uvek nije otvorena, vlasnik koji je Natašin veliki prijatelj, izašao joj je u susret i dozvolio je njoj i Hani da se tu, skrivene od radoznalih pogleda, kupaju i uživaju u moru. One su tu uživale, a osoblje kluba je peklo ribu samo za Natašu i Hanu. Nataša se u Beograd vraća u subotu gde će pravo sa aerodroma odleteti na nekoliko zakazanih svirki za koje inače vlada veliko interesovanje, naročito pošto je njena nova pesma za kratko vreme postala hit - ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici.

Nataša Bekvalac paparaco

Nataša Bekvalac uživa u čarima mora Foto: © by Alo!

Pop zvezda pokazala je ovom prilikom da je prava super mama i da želi svaki slobodan trenutak da provede sa svojom ćerkom. Kako su ovog puta zajedno uživale na moru, po osmesima na fotografijama se vidi da im je ovo druženje i te kako prijalo.
Osim što su provodile vreme zajedno, njih dve su se sunčale i plivale, što je njenu mezimicu veoma obradovalo. Baš kao da je velika, Hana se pevačici pridružila i u ispijanju koktela, naravno bezalkoholnih, te se vidi da se pop zvezda trudi da u svakom trenutku udovolji svojoj mezimici.
Poslednji komentari
  • japaja Vreme: 29.06.2013 01:08h

    A paparaco je njena mama/sestra/drugarica. Imam i ja jednu takvu kad sam isla kod fotografa da se slikam za pasos,paparazzo skrouz. ja gledam u njega,on kaze: moooze i eto

  • sasa stankovic Vreme: 29.06.2013 07:18h

    Koliko li je koštao ovaj paparaco, onaj ko iole ima znanja o fotografiji shvatiti će da ovo nije rad paparaca. Ovaj fotograf se šetao po plaži i hvatao najpogodnije trenutke, ne fotograf, paparaco ? Ma nije nego ????

  • iva Vreme: 29.06.2013 17:39h

    a mi glupi i poverovali da je sve to slucajno...pa brizna majka, sama na playi a paparazo slika na 2 metra isprednje, nevidljiv neki paparazo i pravi narucen novinarski tekst, da se raznezi covek. Ovaj paparazo treba odmah da ide u Holivud, sve slika a niko ga ne vidi...majstor svog zanata..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP